Τα ΖΑΚουλάκια

*Το ταμείον είναι μείον, όπως θα έλεγε και συχωρεμένος ο μπάρμπα – Γιώργης, σε λίγο δεν θα υπάρχει σάλιο ούτε για… δείγμα, αλλά ο Στρατούλης υπόσχεται να δώσει 13η σύνταξη!

*Πού θα τα βρει τα λαλάκια, άγνωσται αι βουλαί του Κυρίου…

*Βρε μπας και οι Συριζοκαμένοι, που έχουν πάρει για τα καλά το κολάι στα «βαφτίσια», έχουν στα σχέδια τους τώρα να «βαφτίσουν» και τα 50ευρα κάνοντας τα 500ευρα; Why not;

*Εκτός πια αν βρίσκεται η ξανθομαλλούσα Ραχήλ σε ετοιμότητα πέντε λεπτών για να βάλει το Χολαργό μπροστά και να αρχίσει να κόβει με το κιλό τα ευρώπουλα, ζεστά και λαχταριστά!

*Μην το αποκλείετε. Όλα είναι πιθανά με τη λαοπρόβλητη κυβέρνηση των Τσιπραίων, που κατάργησαν τα Μνημόνια κι έδιωξαν την τρόικα, και μάλιστα σε χρόνο dt!

*Υπενθυμίζω ότι τώρα στις θέσεις τους έχουμε τους θεσμούς και τα… συμβόλαια!

*Συμπέρασμα; Αλλάζουν και τα κόζια και αυτά που ξέραμε έως σήμερα πρέπει να τα ξεχάσουμε.

*Έτσι, εκεί που μέχρι πρότινος χωριζόμασταν σε «μνημονιακούς» και «αντιμνημονιακούς», τώρα θα χωριστούμε σε «συμβολαιϊκούς» και «αντισυμβολαιϊκούς»!

*Λυπάμαι αν σας στενοχωρήσω, αλλά οφείλω δυστυχώς να σας πληροφορήσω ότι μας τελειώνει και ο Φωτούλης, της μισοπεθαμένης ΔΗΜΑΡ!

*Πάλι καλά που κατάφερε και το πήρε απόφαση να φύγει και μην την πάρει μαζί του στον τάφο!

*Όμως, ο Αντωνάκης δεν βλέπω να έχει τέτοια πρόθεση, να αφήσει δηλαδή στην ησυχία της τη Νέα Δημοκρατία και να την κάνει.

*Κι αυτό διότι, τώρα που καλή ώρα έπιασε άνοιξη, εάν δεν την καταντήσει «Πολιτική Άνοιξη», δεν πρόκειται να πάει σπίτι του.

*Εκείνος που είπε ότι πρώτα φεύγει το χούι και μετά η ψυχή του ανθρώπου, κάτι ήξερε….