Τσίπρας - Βαρουφάκης δηλητηριάζουν την δημόσια ζωή με ένα ακόμη ψέμα: Συμφωνία σε 48 ώρες

Το ψέμα έχει γίνει πλέον η δεύτερη φύση του κ. Τσίπρα αλλά και του κ. Βαρουφάκη. Ψευδόμενοι ασύστολα δηλητηριάζουν τον δημόσιο βίο ενώ θυμίζουν επακριβώς το άλλα ψευδόμενο ζεύγος πολιτικών Σαμαρά - Βενιζέλου, που οι πολίτες έστειλαν με οργή στην αντιπολίτευση.

Παρά το γεγονός ότι το σύνολο του πολιτικού συστήματος έχει εξαιρέσει τον κ. Τσίπρα από την σκληρή κριτική, είναι πλεόν βέβαιο ότι ο πρωθυπουργός είναι λίγος, δεν μπορεί να διαχειριστεί την κρισιμότητα των καταστάσεων και εξελίσσεται σε ένα επικίνδυνο πρόσωπο που πρέπει να απομακρυνθεί γιατί τζογάρει ολόλκληρο το έθνος με μοναδικό σκοπό να παραμείνει στην εξουσία.

Ο κ. Τσίπρας με ανείπωτο θράσος υπόσχεται συμφωνία σε 48 ώρες αν ψηφιστεί το "όχι" όταν κανένας ευρωπαίος ή άλλος παράγοντας δεν το βεβαιώνει (αντίθετα βεβαιώνουν ότι το χάος θα επεκταθεί). Φυσικά αγκαλία πλέον με την εξουσία δηλώνει ότι παραμένει πρωθυπουργός και με το "ναι".

Στο ίδιο μήκος κύματος ο διαχρονικός ψεύτης Βαρουφάκης δηλώνει:

"Αν η ψήφος στο δημοψήφισμα είναι 'ναι' , τότε θα αναγκαστούμε να υπογράψουμε μια κακή συμφωνία, οι τράπεζες θα ανοίξουν με μια κακή συμφωνία. Αν επικρατήσει το 'όχι', θα έχουμε μια άλλη συμφωνία που θα είναι βιώσιμη. Και θα βασίζεται στο είδος των προτάσεων που κάναμε αυτές τις τελευταίες ημέρες".

Σε κάθε περίπτωση μάλιστα θεωρεί ότι συμφωνία θα υπάρξει κατά... 100%.

Τα ψέματα Τσίπρα - Βαρουφάκη δεν μπορούν να κρύψουν τι θα συμβεί. Οι τράπεζες δεν ανοίγουν, τα ΑΤΜ θα σταματήσουν να δίνουν τα 60ευρα, δεν θα μπορούν να πληρωθούν οι δημόσιοι υπάλληλοι στις 13 Ιουλίου, η οργή κατά του ΣΥΡΙΖΑ που θα επιχειρήσει μέσω Λαφαζάνη να μοιράσει εικονικό νόμισμα (IOU - σου χρωστάω) θα ανατρέψει την κυβέρνηση (αν δεν παραιτηθεί).

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης