Τσάρλι Σιν: Με πρόδωσαν όταν έμαθαν ότι είμαι οροθετικός

Ο ηθοποιός του Χόλυγουντ Τσαρλι Σιν αποφάσισε να παραδεχτεί δημόσια πως είναι οροθετικός. Δήλωσε επίσης πως το είχε εκμυστηρευτεί σε κάποιους ανθρώπους -που πίστευε πως είναι άτομα εμπιστοσύνης-  ότι έχει τον ιό του HIV. Τελικά όπως δήλωσε στην πρωινή εκπομπή χρειάστηκε να καταβάλλει συνολικά πάνω από 10 εκατομμύρια δολάρια προκειμένου να εξασφαλίσει τη σιωπή τους. 

«Η εμπιστοσύνη μου έγινε η προδοσία τους», λέει ο 50χρονος ο οποίος δεν διστάζει να πει δημόσια πως πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους βρίσκονταν στο στενό φιλικό του κύκλο και θεωρούσε πως μπορεί να τον βοηθούσαν. 

Όπως είπε χαρακτηριστικά «η σημερινή μου εμφάνιση θα δώσει ένα τέλος σε αυτές τις πληρωμές» και συμπλήρωσε: «Αυτός είναι ο στόχος μου. Αλλά όχι ο μοναδικός. Νομίζω ελευθέρωσα τον εαυτό μου από αυτή την φυλακή με την σημερινή μου εμφάνιση». 

Πάντως λίγες ώρες πριν εμφανιστεί στη εκπομπή του ΝBC  άλλα μέσα ενημέρωσης μετέδιδαν πως το τελευταίο διάστημα βρίσκεται απομονωμένος στο σπίτι του μαζί με πόρνες και ναρκωτικές ουσίες πληρώνοντας μάλιστα 30.000 ευρώ σε πορνοσταρ για να του κάνουν παρέα και να συμμετέχουν σε όργια με σεξ και ναρκωτικά.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης