Μήπως είναι... επικίνδυνος;

Η παρακάτω δήλωση Καμμένου θα πρέπει να διδάσκεται στα Πανεπιστήμια πολιτικών Επιστημών ως παράδειγμα προς αποφυγήν. Είναι μια δήλωση ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ, εντελώς αδικαιολόγητη και για να τα λέμε όλα κάποιος πρέπει άμεσα να ΜΑΖΕΨΕΙ τον υπουργό. Ιδού τι είπε:

«Αν ο κ. Ερντογάν θέλει να καταργήσει τη συνθήκη της Λωζάνης, θα επιστρέψουμε στη συνθήκη των Σεβρών (πρώτο λάθος: Δηλαδή η Λωζάνη αλλάζει;).

"... Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να κατανοήσουμε όλοι ότι οι συνεχείς απώλειες που έχουν οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, η πλήρης αποδυνάμωσή τους μετά το πραξικόπημα, οι συνεχείς ήττες που υπάρχουν στη Συρία, τους έχουν οδηγήσει σε ηλίθιες δηλώσεις, οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα αυτό που παρατηρήσαμε όλοι σήμερα το πρωί, γονυπετής ο κ. Ερντογάν να ζητά συγγνώμη από τον Ρώσο Πρόεδρο Πούτιν για τις δηλώσεις που έκανε για τη Συρία.

Θα πρέπει λοιπόν να καταλάβει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης να προκαλεί τη διεθνή κοινή γνώμη, τη Συμμαχία, αλλά και την Ελλάδα» (Δηλαδή συνεχίζει και κλείνει την δήλωση ΥΒΡΙΖΟΝΤΑΣ σκαιότατα και τον τούρκικο στρατό και τον Ερντογάν).

(ΣΣ: Κάποιος πρέπει να πει στον κ. Καμμένο ότι η διπλωματία γίνεται με γραβάτα όχι με στρατιωικές στολές παραλλαγής).

ΑΧ

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης