Σαμαράς, δανειστές, ΜΜΕ, θριαμβολογούν την ώρα που η φωχοποίηση στην Ελλάδα επεκτείνεται - Έτος νεας καταστροφής το 2014

Κυβέρνηση Σαμαρά, δανειστές και συστημικά ΜΜΕ, παραπλανούν σε πρωτοφανή έκταση τους Έλληνες πολίτες πουλώντας από κοινού ανύπαρκτες ελπίδες. Βολεύονται όλοι πίσω από τα ασύστολα ψεύδη για ανάπτυξη, την ίδια στιγμή που έρχεται ένα 2014 που θα αποδειχθεί η χειρότερη χρονιά της κρίσης με φοβερή επιδρομή φόρων σε ανύπαρκτα εισοδήματα.

Ακόμα και τα χρέος από 299 δισ. ευρώ το 2009. σήμερα έχει φτάσει τα 341 σις. ευρώ παρά τις ανυπολόγιστες καταστροφές των μνημονιακών μέτρων. Και τι δηλώνει ο Σαμαράς στο ευρωκοινοβούλιο; «H Ελλάδα μετά από έξι χρόνια περνάει σε φάση ανάπτυξης. Είμαι υπερήφανος που η χώρα μου στέκεται ξανά στα πόδια της»

Και συνεχίζει : "Η Ελλάδα δοκιμάστηκε περισσότερο από κάθε άλλη χώρα από την κρίση. Δοκιμάστηκε λόγω λαθών της χώρας και λόγω κατασκευαστικών λαθών του ενιαίου νομίσματος, αλλά και από τα σφάλματα του πρώτου προγράμματος όπως του πολλαπλασιαστή που υποτιμούσε τις συνέπειες στην ύφεση. Η Ελλάδα δοκιμάστηκε, αλλά άντεξε. Τώρα μπαίνει στον δρόμο της εξυγίανσης και της ανάκαμψης".

Η σκληρή αλήθεια είναι ότι δημιουργείται ραγδαία μια κοινωνία νεόπτωχων που δεν μπορεί να ξεφύγει από την φτώχεια. Στην Θεσσαλονίκη για παράδειγμα, λειτουεγεί πια κοιτώνς νεο-αστέγων με 44 κρεβάτια που είναι γεμάτος κάθε βράδυ...

Η φτωχοποίηση ττης ελληνική κοινωνίας συνεχίζεται αλλά αυτό δεν εμποδίζει τους καταστροφείς να θριαμβολογούν κι όλας.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης