Ο κ. Κουβέλης υποκρίνεται ότι παραιτείται από την ηγεσία της ΔΗΜΑΡ

Παραιτούμαι αλλά... μένω είναι ο νέος πολιτικός ελιγμός του Φώτη Κουβέλη. Ο πρύτανης της πολιτικής παραπλάνησης ανακοίνωσε ότι θα υποβάλλει την παραίτηση του από την προεδρία της ΔΗΜΑΡ στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος που θα συνεδριάσει το επόμενο Σάββατο αλλά και στο έκτακτο Συνέδριο που έχει ήδη προαναγγείλει.

Η εν λόγω κίνηση ερμηνεύεται ως πολιτικός ελιγμός του κ. Κουβέλη, καθώς ήδη από τις πρώτες ώρες μετά την εκλογική συντριβή της ΔΗΜΑΡ, οι στενοί συνεργάτες του διαβεβαιώνουν ότι ο ίδιος δεν έχει καμία πρόθεση να αποχωρήσει από την θέση του.

Ο κ. Κουβέλης επιζητεί την απόρριψη της παραίτησής του τόσο από την Κεντρική Επιτροπή του επόμενου Σαββάτου και κατόπιν από το Συνέδριο της ΔΗΜΑΡ που δρομολογεί, προκειμένου να αμβλύνει τις δυσμενείς εντυπώσεις για τις ευθύνες που ο ίδιος φέρει για την εκλογική συντριβή της Κυριακής.

Στο μεταξύ πολλά στελέχη ζητούν από τον κ. Κουβέλη να αρχίσει άμεσα και χωρίς κανέναν όρο τις συζητήσεις τόσο με τον κ. Ευ. Βενιζέλο όσο και με τον κ. Στ. Θεοδωράκη (!) για την ανασύνταξη όλου του κεντροαριστερού χώρου.

Σε σχέση δε με την δήθεν παραίτηση, ο κ. Γιάννης Πανούσης με πολύ δόση... πειράγματος είπε: «σέβομαι απολύτως την επιλογή του προέδρου, καθώς είμαι βέβαιος ότι με την ευαισθησία που τον διακρίνει παραιτήθηκε σήμερα οριστικώς και αμετακλήτως για να ανοίξει ο δρόμος της διαδοχής του και όχι για να επιδιώξει την επανεκλογή του»...

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης