ΕΡΤ : Ανοικτή επί ένα χρόνο ενώ... έκλεισε

Ποιοι έχουν δεκάδες ραδιοφωνικούς σταθμούς (ΕΡΑ σε όλη την Ελλάδα), ιντερνετικό δίκτυο (EΡΤopen), τηλεοπτικό κανάλι (ΕΤ3), ενώ εκπέμπουν και από τα βραχέα σε όλο τον κόσμο; Οι πρώην εργαζόνοι της ΕΡΤ! Και μάλιστα συμπληρώνεται ένας ολόκληρος χρόνος αυτοδιαχείρισης όλων αυτών των μέσων.

Πέρα από τον αγριανθρωπισμό Σαμαρά που αδίκησε αδίστακτα εκατοντάδες οικογένειες, μόνο σε μια διαλυμένη χώρα η κρατική ραδιοτηλέόραση θα συνέχιζε να λειτουργεί ενώ έχει... κλέισει! Για να καταλάβετε ότι έχουμε μια κυβέρνηση - οπερέτα από την αρχή μέχρι το τέλος.
Στο μεταξύ οι Ομοσπονδίες και οι Ενώσεις τιμώντας τον διαρκή και έντιμο αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ αποφάσισαν για τις 11 Ιουνίου 2014:

• Την κήρυξη 4ωρης στάσης από τις 12:00 έως τις 16:00 για τους εργαζόμενους στον κλάδο της ενημέρωσης με συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20) και πορεία προς το Υπουργείο Οικονομικών.

• Την πραγματοποίηση στις 19:00 μεγάλης αγωνιστικής, παλλαϊκής συγκέντρωσης έξω από το Ραδιομέγαρο της Αγ. Παρασκευής. Στη συγκέντρωση έχουν προσκληθεί να μιλήσουν αρχηγοί των κομμάτων και εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης