Βασικός πολιτικός στόχος του Σαμαρά η εξάρθρωση της "Χρυσής Αυγής"

Κανείς δεν γνωρίζει την πραγματική διάσταση της δράσης της "Χρυσής Αυγής". Είναι βέβαιον ότι υπήρχε ναζιστική φιλοσοφία και στρατιωτική πειθαρχία. Επίσης είναι βέβαιο ότι υπήρχε παράνομη δραστηριότητα με οργανωμένες επιθέσεις κατά αλλοδαπών, τσιγγάνων ακόμα και ομοφυλοφύλων. Σε τι έκταση γίνονταν όλα αυτά και ποιός ήταν ο τελικός στόχος;

Είναι πολύ πιθανό, η μανία ενός ανθρώπου για ανατροπή (Μιχαλολιάκος), που συγκέντρωνε μόλις 0,4% στις εκλογές, να βρήκε μια έεμεση ανταπόκριση εξ αιτίς των σκληρών μέτρων. Η ΧΑ έφτασε να μπει στην Βουλή με αποτέλεσμα να έχει την ευκαιρία να στρατολογήσει πολλούς.

Ο Σαμαράς έχει αποφασίσει να τους συντρίψει με κάθε τρόπο. Έξι βουλευτές στην φυλακή; Εντυπωσιακό. Και η προσπάθεια συνεχίζεται με την συλλογή στοιχείων :

Εκτός από τις φωτογραφίες που βρέθηκαν αποθηκευμένες στον ηλεκτρονικό υπολογιστή και τους εξωτερικούς σκληρούς δίσκους του Πατέλη, στη νεα δικογραφία που σχηματίζεται, συμπεριελήφθησαν στοιχεία από την επεξεργασία ψηφιακών πειστηρίων (υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα κ.ά.) που βρέθηκαν στην κατοχή των βουλευτών της Χ.Α. Νίκου Μίχου και Ηλία Παναγιώταρου, καθώς και του στελέχους της Τ.Ο. Νίκαιας της Χ.Α. Γιάννη Καζαντζόγλου.

Βρέθηκαν και ανασύρθηκαν δεκάδες φωτογραφίες του Πατέλη καθώς και άλλων στελεχών του «πυρήνα» της Νίκαιας να κρατούν και να φωτογραφίζονται με βαρύ οπλισμό, να μετέχουν σε στρατιωτικού τύπου ασκήσεις (πρόκειται για την περίφημη εθνικιστική κατασκήνωση) στον ποταμό Νέδα κ.ά.

Στο εν λόγω αρχείο υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες του κατηγορούμενου για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, Γιώργου Ρουπακιά, των βουλευτών της Χ.Α. Ηλία Παναγιώταρου και Ιωάννη Λαγού, ενώ σοκάρουν οι εικόνες ανηλίκων που χαιρετούν ναζιστικά σε εκδήλωση της Τοπικής Οργάνωσης Νίκαιας της Χρυσής Αυγής.

Τα όπλα που εμφανίζονται να κρατούν ο Πατέλης και τα υπόλοιπα στελέχη της οργάνωσης παραπέμπουν σε βαρύ οπλισμό, όπως M4 και πολεμικά τυφέκια καλάσνικοφ, δίχως ωστόσο να μπορεί να επιβεβαιωθεί πλήρως ότι πρόκειται για πολεμικά όπλα και όχι για αντίγραφα-απομιμήσεις αυτών.

Η επίθεση κατά της ΧΑ θα πάρει άλλες διαστάσεις ακόμα και μετά την απόφαση (αν ισχύσει) να αλλάξει όνομα.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης