"Νέα Πόλη": Πρόταση για επιτροπή διαχείρισης της λιμενικής ζώνης

Τον άδικο χαμό τριών νέων παιδιών τα ξημερώματα στην Πάτρα θρηνεί η δημοτική παράταξη του Κώστα Χριστόπουλου, «Νέα Πόλη», που εκφράζει την θλίψη της με ανακοίνωση, στην οποία επαναφέρει την πρότασή της για συγκρότηση Μόνιμης Επιτροπής Διαχείρισης της λιμενικής ζώνης :

«Η «Νέα Πόλη» εκφράζει την θλίψη της για την τραγική απώλεια τριών νέων ανθρώπων. Θρηνούμε όλοι για τον άδικο χαμό τους και εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των άτυχων νέων.

Δεν είναι ώρα για δημόσιες αντιπαραθέσεις και καταλογισμούς ευθυνών. Ωστόσο, υπενθυμίζουμε στη δημοτική αρχή την πρόταση που κατέθεσε η παράταξή μας στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συγκρότηση Μόνιμης Επιτροπής Διαχείρισης της λιμενικής ζώνης, με σκοπό την εκπόνηση σχετικής μελέτης.

Δυστυχώς, η συγκεκριμένη πρότασή μας δεν έγινε δεκτή από τη δημοτική αρχή. Πιστεύουμε ότι χρειάζεται να επανεξετάσει το θέμα. Τα μέλη της «Νέας Πόλης» είναι στη διάθεση του Δήμου, προκειμένου να συνεισφέρουν με τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους.»