Λαική Συσπείρωση Πάτρας: "Να πούμε το νέο μεγάλο «ΟΧΙ»"

Η παράταξη Λαική Συσπείρωση Πάτρας με επικεφαλής τον Κώστα Πελετίδη ανακοίνωσε τα εξής:
 
"Εξετάσεις στο ντόπιο και ξένο πολιτικό κατεστημένο δίνει τούτη την περίοδο, ο δήμαρχος Πατρέων, Γιάννης Δημαράς. 

Με αφορμή το Εργοστάσιο Επεξεργασίας Στερεών Αποβλήτων που θελει να γίνει με ΣΔΙΤ, στέλνει το μήνυμα στους εκφραστές της κυρίαρχης πολιτικής, πως είναι έτοιμος να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις του απέναντι στο οικονομικο κατεστημενο ντοπιο και ευρωπαικο και την κυβέρνηση τους. Να προχωρήσει αρχικά στην ιδιωτικοποίηση του τομέα καθαριότητας, αργότερα του νερού και, εν τέλει, να μετατρέψει το Δήμο Πατρέων σε Ανώνυμη Εταιρεία οικονομικων συμφερόντων. 
Με περισσή θρασύτητα, ο κ. Δημαράς μας καλεί σήμερα να παραστούμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που ο ίδιος όρισε, ώστε να επικυρώσουμε την επιθυμία της κυβέρνησης και των οικονομικών συμφερόντων (φυσικά και του ιδίου) να κατασκευασθεί στου Φλόκα το Εργοστάσιο, με ΣΔΙΤ. 
Το επιχείρημα που εφεύρε χθες ώστε να πεισθούμε για την αναγκαιότητα της συνεδρίασης, είναι ότι πρέπει να βιαστούμε, γιατί «αν δεν το αποφασίσουμε εμείς, θα το κάνουν άλλοι»! 
Αυτόν τον προσκυνημένο σε αλλότρια συμφέροντα Δήμαρχο, να τον χαίρεται πρωτίστως ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο στήριξε και στελέχη του εξακολουθούν να βρίσκονται στο πλευρό του. 
Τι θέλει να πει ο κ. Δημαράς με την πιο πάνω νουθεσία του; 
Μας καλεί να κάνουμε χαρακίρι.
Μας ζητεί να παραδοθούμε στο κεφαλαιο, για να κάνουν τις μπίζνες τους με τα λεφτά των πατρινών.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» πληροφορεί τον κ. Δημαρά, την παρέα του και τους υπόλοιπους υποστηρικτές του, πως όχι μόνο δεν πρόκειται να παραστεί σε καμία συνεδρίαση για επικύρωση Εργοστασίου με ΣΔΙΤ, αλλά θα είναι παρούσα στην πύλη του Λαδόπουλου! 
Καλούμε δε, τον λαό της Πάτρας να ξεσηκωθεί εναντίον όλων αυτών που επιδιώκουν την ιδιωτικοποίηση του τομέα καθαριότητας και εν γένει του Δήμου. 
Να δώσει το βροντερό παρών σήμερα στην πύλη του Λαδόπουλου για να αποδοκιμάσει τους ντόπιους υπηρέτες συμφερόντων. 
Να πει το νέο μεγάλο «ΟΧΙ», στην κυβέρνηση της πλουτοκρατίας , αλλά και στους τοπικούς Νενέκους, που στρώνουν το χαλί στα μονοπώλια."