Κατάμεστο το Δημοτικό Θέατρο για την παρουσίαση του βιβλίου για τον Κωστή Στεφανόπουλο

Παρουσία φορέων της περιοχής και πολλών καλών προσωπικών φίλων του Κωστή Στεφανόπουλου γίνεται αυτή την ώρα η παρουσίαση της αυτοβιογραφίας του πρώην Προέδρου της δημοκρατίας στο Δημοιτκό Θέατρο "Απόλλων" της Πάτρας. Στην εκδήλωση για τον Αχαιό Πρόεδρο μιλούν ο Νίκος Κωνσταντόπουλος (τέως πρόεδρος του Συνασπισμού), ο τέως Δήμαρχος Πατρέων Ανδρέας Καράβολας και ο Πατρινός δικηγόρος Βαγγέλης Ματσούκης που είναι καλός φίλος του Προέδρου. Την εκδήλωση συντονίζει ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μάγνης.

Όρθιοι και με χειροκροτήματα υποδέχθηκαν τον Αχαιό πολιτικό οι παριστάμενοι ενώ η ατμόσφαιρα είναι ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά.

Μεταξύ άλλων στην παρουσίαση διακρίναμε τον βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα, τον Δήμαρχο Πατρέων Γιάννη Δημαρά, τον πρώην Δήμαρχο Πάτρας Ανδρέα Φούρα, τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Κώστα Καρπέτα, τους Αντιδημάρχους Ανδρέα Φίλια και Γιώργο Σιγαλό, τη δημοτική σύμβουλο Βίβιαν Σαμούρη, το στέλεχος της Ν.Δ. Θρασύβουλο Μαυρομμάτη, τους πρώην βουλευτές Μαρία Κυριακοπούλου, Νατάσσα Ράγιου και Θανάση Παπαδόπουλο, την πρώην Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνα Κουμπουρλή, τον Δημήτρη Σκαμνάκη, τον δικηγόρο Μίμη Γεωργόπουλο, τον επιχειρηματία κ. Νίκο Δούρο, τους κκ. Νανά και Σπύρο Δούκα, τον εκδότη της Πελοποννήσου Θεόδωρο Λουλούδη, τον καλλιτεχνικό διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Θοδωρή Αμπατζή καθώς και πολλούς επιχειρηματίες, δικηγόρους και δικαστές της πόλης.

Την αυτοβιογραφία του Κωστή Στεφανόπουλου, έχει επιμεληθεί η γνωστή δημοσιογράφος Νίτσα Λουλέ, κόρη του ιστορικού στελέχους και πρώην βουλευτή του ΚΚΕ Κώστα Λουλέ.
Μιλώντας στη βιογράφο του, ο Κωστής Στεφανόπουλος δεν κρύβει τα λόγια του και μιλά με θάρρος και ανοιχτά για όλα, αποκαλύπτοντας πτυχές της ιδιωτικής του ζωής, αλλά και της ιδιαίτερα ενδιαφέρουσας πολιτικής του σταδιοδρομίας.