Έκκληση βοήθειας από τον 3χρονο Γιαννάκη

Την βοήθεια όλων μας ζητά ένα αγγελούδι τριών ετών, για να καλυτερεύσει τη ζωή του και να μπορέσει να να ακούσει τη φωνή των γονιών του και να τους μιλήσει, αφού από την στιγμή που γεννήθηκε δεν μπορεί να ακούσει και να μιλήσει.

Η ελπίδα υπάρχει και με μία χειρουργική επέμβαση το πρόβλημα θα διορθωθεί. όμως χρειάζονται χρήματα για το όνειρο!

Το 3χρονο αγοράκι ζει στα Μπαρακίτικα Καλλιθέας του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων και η οικογένειά του απευθύνει έκκληση μέσω του "ΦΙΓΑΛΕΙΑ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ" σε όλους τους πολίτες και τις αρχές, για βοήθεια.

Το μήνυμα της οικογένειας είναι το εξής:

«Με λένε Γιαννάκη και είμαι 3 χρονών. Είμαι από τα Μπαρακίτικα Ηλείας κοντά στην Καλλιθέα (Ζάχα). Ευτυχώς ο Θεός μου έδωσε πολλά χαρίσματα, μου στέρησε όμως ένα, την ακοή μου και για να επανέλθει ξανά χρειάζομαι άμεση χειρουργική επέμβαση για αυτό και σας παρακαλώ θερμά να με βοηθήσετε με την όποια οικονομική ενίσχυση μπορείτε γιατί η επέμβασή μου κοστίζει πάρα πολύ ακριβά και οι γονείς μου αδυνατούν να την πληρώσουν. Εγώ αυτή την στιγμή δεν μπορώ να σας ευχαριστήσω αφού δεν ακούω και δεν μπορώ να μιλήσω αλλά σας υπόσχομαι πως όταν γίνω καλά θα σας ευχαριστήσω με τον καλύτερο τρόπο, φωνάζοντάς σας».

Αν έχετε την καλοσύνη να βοηθήσετε τηλεφωνήστε για περισσότερες πληροφορίες εδώ: 6984055686