Προς καταστροφή οδεύουν και οι μικρομέτοχοι του ΤΤ;

Μετά την Αγροτική Τράπεζα που εν μια νυκτί εκχωρήθηκε στην Τράπεζα Πειραιώς με τους μικρομετόχους να μένουν ξεκρέμαστοι έχοντας πλέον στα χέρια τους μετοχές μιας Τράπεζας που δεν... υπάρχει, ήρθε και η σειρά του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου αφού το Χρηματιστήριο Αθηνών αποφάσισε την αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση: «Το Χρηματιστήριο Αθηνών κατόπιν αιτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, αποφάσισε την προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρίας «ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Τ.Ε.», από σήμερα 30 Αυγούστου 2012, διότι κατόπιν απάντησης σε σχετικό ερώτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ανακοίνωσε, στις 12:53 μμ., ότι δεν θα προβεί στη δημοσιοποίηση της ετήσιας οικονομικής έκθεσης για τη χρήση 2011 εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας».

Νωρίτερα, το ΤΤ, είχε εκδώσει ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιούσε ότι «δεν είναι δυνατή, λόγω εξαιρετικώς δυσμενών συνθηκών, η δημοσίευση της «Ετήσιας Οικονομικής Έκθεσης της Τράπεζας και του Ομίλου για τη χρήση του έτους 2011», εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας».

Υπενθυμίζεται ότι το υπουργείο Οικονομικών ζήτησε χθες από το Τ.Τ να ανακοινώσει τα αποτελέσματα για τη χρήση του 2011, μέχρι αύριο, Παρασκευή 31 Αυγούστου.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης