Οι ελληνικές εταιρείες μεταναστεύουν και ο κ. Χατζηδάκης βγάζει λόγους

-Πώς σχολιάζετε την φυγή μεγάλων εταιρειών όπως η ΦΑΓΕ και η Κόκα Κόλα; ρωτήθηκε ο υπ. Ανάπτυξης κ Χατζηδάκης και αυτός απάντησε:

"Δεν μπορώ να υποδείξω σε καμία επιχείρηση τι θα κάνει ως προς τη στρατηγική της, ούτε έχω τη δυνατότητα λήψης αστυνομικών μέτρων. Αυτό που οφείλουμε να κάνουμε είναι να προχωρήσουμε στις διαρθρωτικές αλλαγές και να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που δημιουργούν αμφιβολίες για τις προοπτικές της χώρας. Είμαστε εδώ αγνοώντας το πολιτικό κόστος για να πάρουμε τα μέτρα για να γίνουν τα οχυρωματικά έργα. Να έχουμε μια ισχυρή βάση στήριξης για το μέλλον. Το κλίμα έχει αλλάξει το τελευταίο διάστημα».

Συνέχισε μάλιστα εκτιμώντας ότι «αν συνεχιστεί η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει τότε επιχειρήσεις δεν θα φύγουν και άλλες θα ξεκινήσουν να έρχονται στη χώρα. Είναι μια εθνική προσπάθεια, είναι προσπάθεια για την πατρίδα μας και ο καθένας από τη δική του θέση πρέπει να κάνει το καλύτερο δυνατόν. Είμαστε πάνω απ' όλα Έλληνες, οι στιγμές είναι ιστορικές».

Σημείωση: Δεν μεταναστεύουν μόνον οι μεγάλοι. Έχουν ξεκινήσει και μεταναστεύουν και οι μικροί της αγοράς. Όσο το πολιτικό σύστημα κοιμάται η Ελλάδα επιχειρηματικά ΕΡΗΜΩΝΕΙ.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης