Τουρκία:Συνέλάβαν τον μακελάρη της Ρέινα - Είναι όντως ο φονιάς;

Oι τουρκικές αρχές συνέλαβαν σε μια συνοικία της Κωνσταντινούπολης τον φερόμενο ως δράστη της επίθεσης στο νυχτερινό κέντρο Ρέινα, γράφει στην ηλεκτρονική της έκδοση η τουρκική εφημερίδα Hürriyet.

Σύμφωνα με πληροφορίες των τουρκικών ΜΜΕ, συνελήφθη στην περιοχή Εσενγιούρτ της Κωνσταντινούπολης ο Αμπντουλκαντίρ Μασαρίποφ, ο οποίος, κατά 99%, είναι ο άνθρωπος που σκόρπισε το θάνατο στο παραλιακό νυχτερινό κέντρο της Κωνσταντινούπολης, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Ο Ουζμπέκος τρομοκράτης θα ανακριθεί προκειμένου να κρατηθεί υπό δρακόντεια μέτρα και να ανακριθεί προκειμένου να ομολογήσει τις πράξεις του και να κατονομάσει πιθανούς συνεργάτες του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Μασαρίποφ παραδέχθηκε στις αστυνομικές αρχές ότι εκείνος ήταν που είχε διαφύγει σε μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας την περασμένη εβδομάδα, σε συγκρότημα κατοικιών, μαζί με τον 4 ετών γιο του.

Η αστυνομία είχε αποκλείσει την περιοχή, αλλά ο Ουσμπέκος τρομοκράτης κατάφερε να διαφύγει, πριν την πραγματοποίηση της εισβολής στις κατοικίες, από τις οποίες συνελήφθησαν δεκάδες άτομα.

Δεν είναι γνωστό αν έχει παραδεχθεί ότι είναι και ο μακελάρης του κλαμπ.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης