Μετ' εμποδίων οι μετακινήσεις με μετρό και τραμ - Στάση εργασίας και ρυθμίσεις λόγω της επίσκεψης Ομπάμα

Ακινητοποιημένοι θα είναι οι συρμοί του μετρό και του τραμ έως τις 10.00 το πρωί, λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων στο Σωματείο Λειτουργίας Μετρό (ΣΕΛΜΑ), ενώ κανονικά θα εκτελούνται τα δρομολόγια του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου.

Στην πλειονότητά τους τα σωματεία εργαζομένων αποφάσισαν την αναστολή των κινητοποιήσεων με εξαίρεση το ΣΕΛΜΑ (Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό), το οποίο ωστόσο είναι απαραίτητο για την κυκλοφορία των συρμών. Γι' αυτό, οι συρμοί του μετρό και του τραμ θα παραμείνουν ακινητοποιημένοι έως τις 10 το πρωί, ενώ κανονικά θα κυκλοφορούν οι συρμοί του ηλεκτρικού.

Μέτρα λόγω της επίσκεψης Ομπάμα

Επίσης, μετά από εντολή της αστυνομίας, το μετρό δεν θα εκτελεί δρομολόγια από τις 10.20 έως και τις 11.20 την Τρίτη στη γραμμή από και προς το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», λόγω της έλευσης του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα.

Για τον ίδιο λόγο, κλειστοί θα παραμείνουν και μετά τη λήξη της στάσης εργασίας οι σταθμοί του μετρό στο Σύνταγμα, τον Ευαγγελισμό, το Μέγαρο Μουσικής, την Ακρόπολη και Συγγρού - Φιξ, χωρίς να έχει διευκρινιστεί πότε θα ανοίξουν.

Αλλαγές ενδέχεται να γίνουν και στα δρομολόγια του προαστιακού σιδηροδρόμου μετά τις 10.00.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης