Τα κριτήρια ψήφου των Ελλήνων πολιτών άλλαξαν άρδην - Θα αποχωρούν από την πολιτική κόμματα και φθαρμένα πρόσωπα

Η απόφαση των ΑΝΕΛ και του κ. Καμμένου προσωπικά να μην κατέλθουν στις εκλογές δεν ανήκει σε αυτούς αλλά στους πολίτες. Αυτοί τους έδωσαν ένα 0,8% στις ευρωεκλογές, ποσοστό που οδηγεί σε οριστική διάλυση ένα κόμμα που διέσυρε την αλήθεια, τις αξίες, την ευπρέπεια και τον αλληλοσεβασμό.

Όπως έχω ξαναγράψει αυτή τη φορά οι Έλληνες πολίτες ψήφισαν σοφά τιμωρώντας και τα μικρά κόμματα που στην ουσία δεν είχαν λόγο ύπαρξης. Προβλέπω ότι μετά την μη κάθοδο ΑΝΕΛ και Ποταμιού, δεν θα μπει στην Βουλή ούτε η Ένωση Κεντρώων - άλλο ένα κόμμα χωρίς πυξίδα και ελάχιστη προσφορά - ενώ δεν αποκλείω να μην περάσει το 3% ούτε ο τερατολόγος Βελόπουλος. ο οποίος υποστηρίζει π.χ. ότι στον Έβρο πρέπει να χτίσουμε τσιμεντένια τείχη και να σπείρουμε ναρκοπέδια (δηλώσεις του μετά τις ευρωεκλογές!).

(Δεκάδες φθαρμένα πρόσωπα σπεύδουν στο κόμμα του Βελόπουλοςυαλλά αυτός αρνείται και να συζητήσει μαζί τους).

Η αλήθεια είναι λοιπόν ότι ο ελληνικός λαός σχεδόν πάντοτε ψήφιζε με ιδιοτέλεια αποβλέποντας στο κομματικό πελατειακό κράτος, δηλαδή στο πλιάτσικο του κράτους, στα ρουσφέτια και στο βόλεμα του. Γιατί τώρα ο ελληνικός λαός ψηφίζει με σοφία; Γιατί πλέον βαρέθηκε την περίοδο της μεταπολίτευσης, (δεν υπάρχει και κράτος να μοιράσει και πολλά πια...) και εν τέλει θέλει μια χώρα με ευρωπαϊκή κανονικότητα, όχι άλλο κρατικό κομματισμό.

Αυτός φαίνεται να είναι και ο λόγος που ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ βλέπουν την Κεντροδεξιά να επιστρέφει. Είναι μια σύγκρουση των προσώπων. Τι πρεσβεύει ο Μητσοτάκης και τι πρεσβεύουν Τσίπρας και Γεννηματά.

Τα κριτήρια των Ελλήνων ψηφοφόρων άλλαξαν οριστικά και όποιος δεν το έχει καταλάβει ακόμη, υπάρχει και η κάλπη της 7ης Ιουλίου. Θα το καταλάβουν εκεί. Και οι περισσότεροι θα το καταλάβουν πηγαίνοντας ΟΡΙΣΤΙΚΑ σπίτι τους, αφού πολλά φθαρμένα πολιτικά πρόσωπα δεν θα εκλεγούν. 

                 ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης