Ξεκίνησε στην Πάτρα η παρουσίαση του έργου των υπηρεσιών και των οργανισμών του Δήμου, μια δράση που δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να ενημερωθούν για το εύρος των δραστηριοτήτων της δημοτικής διοίκησης και των φορέων της.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται στην «Αγορά Αργύρη» και έχει ως στόχο την ανάδειξη του έργου που υλοποιείται από τις δημοτικές υπηρεσίες, αλλά και την ενημέρωση για τις δράσεις, τις παρεμβάσεις και τα προγράμματα που βρίσκονται σε εξέλιξη ή σχεδιάζονται για το επόμενο διάστημα.
Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, οι υπηρεσίες του Δήμου παρουσιάζονται οργανωμένα ανά τομέα, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων όπως ο πολεοδομικός σχεδιασμός, η καθαριότητα, το περιβάλλον, η κοινωνική πολιτική, η πολιτιστική δραστηριότητα και οι τεχνικές υποδομές.
Παράλληλα, ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στους δημοτικούς οργανισμούς και νομικά πρόσωπα, όπως κοινωνικοί και πολιτιστικοί φορείς, οι οποίοι συμβάλλουν στην καθημερινή λειτουργία της πόλης και στην παροχή υπηρεσιών προς τους πολίτες.
Η δράση εκτείνεται σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, με διαφορετικές υπηρεσίες να παρουσιάζονται ανά ημέρα, ώστε να αναδειχθεί με πιο αναλυτικό τρόπο το έργο κάθε τομέα της δημοτικής λειτουργίας.
Στόχος της πρωτοβουλίας είναι η μεγαλύτερη διαφάνεια και η ενίσχυση της επικοινωνίας ανάμεσα στη δημοτική αρχή και τους δημότες, δίνοντας τη δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης για το πώς λειτουργούν οι υπηρεσίες της πόλης και ποιο έργο παράγεται καθημερινά.
Η παρουσίαση θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες με τη συμμετοχή διαφορετικών διευθύνσεων και οργανισμών του Δήμου Πατρέων, καλύπτοντας το σύνολο των δημοτικών δραστηριοτήτων.











