Το ευχαριστώ της Κοινωφελούς σε Συλλόγους για τις Καρναβαλουπόλεις

Τους Συλλόγους που βοήθησαν για να πραγματοποιηθούν οι Καρναβαλουπόλεις ευχαρίστησε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου. Το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Ιανουαρίου οι παιδικές Καρναβαλουπόλεις ήταν στην Αγυιά και τη Λεύκα, ενώ συνεχίζονται και αυτό το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Φεβρουαρίου.

Η ανακοίνωση της Κοινωφελούς:

«Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» ευχαριστεί θερμά τον Πολιτιστικό Σύλλογο Έσω-Έξω Αγυιάς και Τερψιθέας Πατρών για τη συνεργασία στη διοργάνωση και τη συμμετοχή του, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πατρών «Παρασκευή» και τον Σύλλογο Λευκάδιων Πάτρας «Η Φανερωμένη» για τη συμμετοχή τους στην πρώτη Περιφερειακή Καρναβαλούπολη στην πλατεία Γέφυρα στην περιοχή Αγυιάς και τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Λεύκας «Ο Άγιος Νικόλαος» για τη συνεργασία στη διοργάνωση και τη συμμετοχή του, τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο «Κρύα Ιτεών» και το 22ο Δημοτικό Σχολείο (Λεύκα) για τη συμμετοχή τους στη δεύτερη Καρναβαλούπολη στην πλατεία Αγίου Νικολάου Λεύκας.

Η συνεισφορά των πολιτιστικών συλλόγων και του δημοτικού σχολείου ήταν ιδιαίτερα σημαντική για την επιτυχία των Περιφερειακών Καρναβαλουπόλεων».