Μέρος του προβλήματος ο κ. Σαμαράς για τη ΝΔ - Τα τρικ με συνδιασκέψεις δεν έχουν κανένα νόημα

Για τη ΝΔ ο κ. Σαμαράς είναι ένα βαρίδι από το παρελθόν που εμποδίζει το κόμμα να εξελιχθεί σε εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης της χώρας απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα η παρουσία του δεν αφήνει δεκάδες στελέχη του χώρου να επιστρέψουν ισχυροποιώντας την.

Στη ΝΔ βεβαιώνουν ότι κάθε μέρα που περνά δυο πράγματα συνυπάρχουν. Από την μια καταστρέφεται η χώρα από την ανύπαρκτη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και από την άλλη, η ΝΔ να είναι μόνο θεατής, αφού με Σαμαρά δεν μπορεί τίποτε περισσότερο, δηλαδή δεν μπορεί ούτε να πείσει, ούτε να παρέμβει.

Ο προβλέψιμος πια Σαμαράς, προσπαθεί να πετάξει την μπάλλα... έξω γι αυτό ανακοίνωσε πρόγραμμα  νομαρχιακών συνδιασκέψεων μετά προσυνδιασκέψεων και τέλος Εθνική Συνδιάσκεψη που πιθανότατα θα γίνει το τριήμερο 11-12-13 Ιουλίου. Στόχος να παραμείνει αρχηγός, τίποτε περισσότερο. Όλπο του φυσικά η εργασιομανία του αφού εργάζεται συνεχώς.

Απέναντί του οι επικριτές του, εξηγούν ότι ο πρόεδρος της ΝΔ είναι και αυτός «μέρος του προβλήματος» και η εμμονή του να γίνουν προσυνεδριακές συνδιασκέψεις και Εθνική Συνδιάσκεψη,  «δεν μπορεί να εξασφαλίσει και λύση του πολιτικού προβλήματος, που όχι μόνο υπάρχει αλλά και διαρκώς οξύνεται».

Η συνέχεια στη ΝΔ θα είναι απλή: Θα κορυφώνεται η αμφισβλητηση στον κ. Σαμαρά έως ότου εμφανιστεί και η λύση, δηλαδή το κατάλληλο φρέσκο πρόσωπο που θα ενώσει και θα επαναφέρει το κόμμα σε τροχιά επαφής με την κοινωνία.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης