Δραπετεύστε στο Μπατσί Άνδρου (στο Saint George Studios)

Mπατσί Άνδρου! Όλο και περισσότεροι επιλέγουν το πανέμορφο αυτό παραλιακό θέρετρο για τις διακοπές τους που μπορεί να είναι ακόμα και ένα Σαββατοκύριακο. Το ταξίδι από την Ραφήνα είναι μόλις δυο ώρες, με πλοία σύγχρονα, άνετα και μεγάλα.

Το Μπατσί βρίσκεται λίγα μόλις λεπτά μετά το λιμάνι του Γαβρίου. Εκεί ένα ήσυχο και λειτουργικό ξενοδοχείο είναι το Saint Goerge studios, δίπλα ακριβώς από το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου. Το Saint George είναι αμφιθεατρικά χτισμένο (και με νησιώτικη τεχνοτροπία) ώστε τα περισσότερα δωμάτια να έχουν θέα προς τον κόλπο. Επίσης όλα τα δωμάτια έχουν μπαλκόνια με πέργκολα.

Διαθέτει 23 αυτόνομα studios, με πλήρη εξοπλισμό (ψυγείο, κλιματισμό, τηλεόραση, μικροσυσκευές κουζίνας, ντουλάπια) ενώ ιδιαίτερα ελκυστική είναι η τιμή : 40 ευρώ το δωμάτιο για όλο το Φθινόπωρο! Ακόμα χαμηλότερες μπορεί να είναι οι τιμές για τα γκρουπ.

Σε κάθε περίπτωση για συνεννόηση τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι : 22820-41591, κινητό 6944.160.543. Η δε ηλεκτρονική διεύθυνση είναι [email protected].

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης