Πως σχεδίασαν την ληστεία των οικογενειακών αποταμιεύσεων - Δημιούργησαν δια βιου οφειλέτες

Η υπερφορολόγηση που ακολουθεί συστηματικά η κυβέρνηση Σαμαρά έχει αυτή την στιγμή μόνο ένα στόχο : Να εισπράξει το κράτος χρήματα από το παρελθόν. Η βαρβαρότητα των φορολογικών μέτρων δεν αφορά το σήμερα  αλλά το χθες. Οι πολιτικοί πιστεύουν ότι οι περισσότεροι  Έλληνες έχουν πολλά χρήματα στην άκρη. Το τσεκάρουν με ένα απλό τρόπο. Μέσα από τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, όπου είδαν να υπάρχουν μεγάλες καταθέσεις. Τότε αποφάσισαν να πάρουν ένα μεγάλο μέρος τους.

Η μέθοδος ήταν απλή :

* Επινόησαν διάφορους ΕΙΚΟΝΙΚΟΥΣ φόρους μέσω των τεκμηρίων (φόρος πολυτελείας, κυβικών των ΙΧ, ΕΝΦΙΑ κ.λπ).

* Φόρτωσαν στον κάθε πολίτη ηλεκτρονικά κάθε παλιά του υποχρέωση (ακόμα και κλήσεις αυτοκινήτων του περασμένου αιώνα που στην πραγματικότητα ως οφειλές έχουν διαγραφεί).

* Προχώρησαν σε σαρωτικές κατασχέσεις στους τραπεζικούς λογαριασμούς οφειλετών, εισπράττοντας ακόμα και λίγα ευρώ.

* Συγκρίνουν με αυτόματο τρόπο πια, καταθέσεις με φορολογικές δηλώσεις και ζητούν εξηγήσεις όταν οι καταθέσεις υπερέχουν.

* Θεσμοθέτησαν ποινικούς διωγμούς κατά των οφειλετών, ενώ ετοιμάζουν και εισβολές στα σπίτια για την ανεύρεση μετρητών!

Το σχέδιο είναι να αρπάξουν με το ζόρι χρήματα των ανθρώπων που είχαν αποταμιευτεί και όταν αυτό το εγχείρημα ολοκληρωθεί τότε και τους εικονικούς φόρους να καταργήσουν και τα μέτρα βίας να αποσύρουν. Ένα παράδειγμα είναι η απόφαση να σταματήσουν τις συλλήψεις οφειλετών διότι όσοι συλλαμβάνονται πια είναι μικρο-οφειλέτες άρα δεν έχει νόημα!

Το σχέδιο για ληστεία των αποθεματικών κάθε οικογένειας ήταν προμελετημένο, στυγνά αποφασισμένο και είναι ακόμη σε εξέλιξη. Τι δεν είχαν υπολογίσει οι φωστήρες της κλοπής και το βρίσκουν μπροστά τους; Ότι θα υπάρξουν εκατομμύρια Έλληνες που όντας κατεστραμμένοι από την κρίση όχι μόνο δεν θα μπορέσουν να πληρώσουν εικονικούς φόρους αλλά θα χρεωθούν για όλη τους τη ζωή περνώντας οριστικά σε διαχρονική καταστροφή.

Τα παραπάνω εξηγούν πως το κράτος εισπράττει περισσότερα από ότι υπολόγιζε την ώρα που αυξάνονται αυτοί που χρωστούν (μόνο τον Ιούλιο προστέθηκαν άλλοι 176.000 άνθρωποι). Όσοι έχουν από το παρελθόν πληρώνουν, όσοι δεν έχουν μπαίνουν στον κύκλο των κατεστραμμένων και γίνονται δια βίου οφειλέτες.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης