Δεκάδες δολοφονίες επί πληρωμή - Τις ξεκίνησε από ανήλικος - Σοκ στις Αρχές

Οι ελληνικές αρχές για τον 30χρονο Αλβανό κακοποιό Τζούλιαν Σινάνι είχαν μόνο μια... τροχαία παράβαση! Ο ίδιος όμως σοκάρει δηλώνοντας :

«Εχω κάνει 27 φόνους στην Αλβανία και σειρά δολοφονιών στην Ελλάδα όπου έμενα από 14 ετών και στην Ιταλία. Ακόμη συμμετείχα στη βομβιστική επίθεση τον Μάιο του 2010 στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης μετά από εντολή που μου έδωσε μέλος πολιτικού κόμματος».

Πρόκειται για πληρωμένο δολοφόνο με απίστευτη δράση, την οποία ξεκίνησε από ανήλικος. Για παράδειγμα ο Τζούλιαν Σινάνι ομολόγησε στους Αλβανούς αξιωματούχους την διπλή δολοφονία, το πρωί της Παρασκευής 1ης Ιουλίου 2011, δύο Ελλήνων έξω από το εστιατόριο «Μαμάκας» στη διασταύρωση των οδών Τριπτόλεμου και Περσεφόνης, στο Γκάζι.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ δεν μπορούν να τον ανακρίνουν ύστερα από σχετική απαγόρευση του Αλβανού εισαγγελέα ο οποίος «θεωρεί προτεραιότητα να διαλευκανθούν οι δεκάδες ανθρωποκτονίες στην γειτονική χώρα και να πιεσθεί ο Σινάνι να ομολογήσει τα πάντα».

Πάντως η εικόνα που έχει μεταφερθεί σε αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής από Αλβανούς συναδέλφους τους είναι ότι «πρόκειται για μια ιδιαιτέρως σοβαρή υπόθεση και ίσως βρίσκονται μπροστά στην δράση ενός από τους πιο αδίστακτους πληρωμένους εκτελεστές».

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης