Το άγριο φοροκυνηγητό θα "φρακάρει" το 2014 - Τα θύματα της κρίσης που υπερφορολογούνται, δεν έχουν

Πρόκειται για δήλωση κοροϊδία : Ότι δήθεν "οι θυσίες του ελληνικού λαού αντιμετωπίζουν την κρίση". Ένα ακόμα ψέμμα των πολιτικών. Αδιαφορούν απολύτως για τον ελληνικό λαό τον οποίο κατακλέβουν με εικονικούς φόρους, τον καταδιώκουν με ποινικά, τον εξουθενώνουν με κατασταλτικά μέτρα.

Περίπου 150.000 Έλληνες πολίτες δεν έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς τους επειδή αυτοί είναι δεσμευμένοι από την Εφορίες λόγω οφειλών. Μιλάμε για επιχειρήσεις με λογαριασμούς όψεως που αν καταθέσουν χρήματα για μια επιταγή αυτά κατάσχονται αμέσως και η επιταγή μένει ακάλυπτη, μιλάμε για μικροποσά που σου κατέθεταν από ένα νοίκι που τα χάνεις κ.ο.κ. Αυτό είναι το "ευχαριστώ" της κυβέρνησης σε όσους υποφέρουν : Επιθέσεις.

Πρόκειται για ένα ανελέητο φοροκυνηγητό στο έχει επιδοθεί η Εφορία προκειμένου να εισπράξει όσο το δυνατόν περισσότερα έσοδα, για να στηρίξει τον μύθο του πλεονάσματος. Κατασχέσεις, πλειστηριασμοί και ποινικές διώξεις είναι τα βασικά «εργαλεία» που χρησιμοποιεί το υπουργείο Οικονομικών εν μέσω βαθύτατης κρίσης. Κυνηγούν τα θύματα της οικονομικής τους πολιτικής δηλαδή.

Φυσικά η κυβέρνηση δημιουργεί μια κοινψ=ωνία φοεοοφειλεών που δεν μπορούν να αποπληρώσουν τους εικονικού;ς φόρους. Σε λίγο - μέσα στο 2014 - το ανθρωποκυνηγητό κατά των πολιτών θα φρακάρει γιατί δεν θα υπάρχουν χρήματα και τότε η κυβέρνηση θα εισέλθει και αυτή σε φοβερή αδυναμία να εισπράξει. 


Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης