Προκήρυξη περί μη προβοκάτσιας στο διπλό φονικό

Με νέα προκήρυξη, η οργάνωση των "Μαχόμενων Λαίκών Επαναστατικών Δυνάμεων" που δολοφόνησε τους δυο χρυσαυγίτες υποστηρίζει ότι στο διπλό αυτό φονικό "δεν υπάρχει προβοκάτσια". Αναφέρι η προκήρυξη :

«Αμέσως μετά την επίθεση στους χρυσαυγίτες, λες και ήταν έτοιμες και γραμμένες προκαταβολικά, οι  δηλώσεις περί προβοκάτσιας περίσσεψαν. Οι περισσότεροι πανικόβλητοι, ενέπλεκαν τα "σενάρια" για το  "ποιος έκανε την επίθεση" και μιλούσαν για "ξεκαθάρισμα λογαριασμών", "για πράκτορες",  "προβοκάτορες" γενικώς, ακόμα και για τος ίδιους "τους χρυσαυγίτες" (!!!).

Μπέρδεψαν τους  "φετιχιστές της βίας" με τους "πράκτορες", τους "επαγγελματίες δολοφόνους" με τους "χρήσιμους  ηλίθιους", τους "πράκτορες" και τους "προβοκάτορες" που "πολιτικά μπορεί να είναι και αναρχικοί" με  τους "μπράβους και τα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών" σε μια απίστευτη σαλάτα που συμπεριλάμβανε και τους φασίστες, οι οποίοι στην... απελπισία τους αποφάσισαν να βγάλουν μόνοι τους τα μάτια τους για να παίξουν αποτελεσματικά τον ρόλο του θύματος και να γίνουν συμπαθείς στην κοινή γνώμη!».

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης