Χάνουν μισό δισ. ευρώ με την ΕΡΤ

Χάνουν μισό δισ. ευρώ με την ΕΡΤ

 

Πρέπει να είσαι... Πάγκαλος, για να υποστηρίζεις ότι και άλλοι δημόσιοι φορείς, "πρέπει να κλείσουν με τον τρόπο που έκλεισε η ΕΡΤ". Κάποιος θα πρέπει να πει στον κενό περιεχομένου Πάγκαλο ότι η ΕΡΤ θα στοιχίσει μισό δισ στον ελληνικό λαό (και βλέπουμε). Χάνονται ήδη απίστευτα ποσά εν μέσω ανάγκης τα δημόσια ταμεία να αντέξουν. Ταυτόχρονα δεν εισπράττουν ΤΙΠΟΤΑ.

Μόνο από το τέλος ΕΡΤ - που οι φωστήρες το διακόπτουν προσωρινά - χάνονται από 75 έως 100 εκατ. ευρώ! Προσθέστε αγωγές για συμβάσεις, αγωγές για έργα που σταμάτησαν, κ.α. για να καταλάβετε ότι το κλείσιμο της ΕΡΤ έγινε στο πόδι και ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ.

Τρομακτικό θα αποδειχθεί το κόστος απομάκρυνσης των εργαζομένων. Οι φωστήρες της κυβέρνησης θα αποζημιώσουν. Στη συνέχεια θα πληρώνει ο ΟΑΕΔ. Και μετά θα ακολουθήσουν αγωγές για υπερωρίες, έξτρα κ.λπ.

Γιατί ανέφερα τον Πάγκαλο; Γιατί είναι ένα δείγμα του... "σύγχρονου" Έλληνα πολιτικού. Λέει την μπούρδα του και ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι η ΕΡΤ θα στοιχίσει κάτι παραπάνω από τα τελευταία μέτρα περικοπών συντάξεων..!

Και τέλος προσέξτε: Ιδέα δεν έχουν τι θα βάλουν στη θέση της ΕΡΤ. Ξέρει κανείς; Ρωτήστε και τον... Πάγκαλο! Ούτε αυτός ξέρει!

                        molonoti.gr