Επανεξελέγη πρόεδρος της ΕΟΚ ο Πατρινός Βαγγέλης Λιόλιος

Ο Βαγγέλης Λιόλιος επανεξελέγη πρόεδρος της ΕΟΚ, διατηρώντας τον προεδρικό θώκο της Ομοσπονδίας, καθώς και τη θέση του εκπροσώπου της στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, όπως προέκυψε μετά από την εκλογική διαδικασία.

Ο επικεφαλής της ΕΟΚ διατήρησε τη θέση του και επικράτησε με ποσοστό 77%. Σημειώνεται ότι ο Παναγιώτης Φασούλας έμεινε εκτός του διοικητικού συμβουλίου.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος συγκέντρωσε 565 ψήφους, έναντι 172 του Παναγιώτη Φασούλα, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στο 77-23%.

Στο ΔΣ θα βρίσκονται 16 σύμβουλοι από πλευράς του νυν προέδρου, ενώ μόνο ο Γιάννης Μπουρούσης εξελέγη από τον συνδυασμό "Πρώτα το Μπάσκετ".

Αναλυτικά οι σύμβουλοι που εκλέχθηκαν εκτός από τον πρόεδρο Βαγγέλη Λιόλιο: Δήμος Ντικούδης, Γιάννης Ηλιόπουλος, Τάσος Δελημπαλταδάκης, Βασίλης Ντάκουρης, Λάμπρος Τάκης, Αγγελος Παπανικολάου, Κωστής Ζομπανάκης, Γιάννης Τσουμής, Δημήτρης Ευαγγέλου, Μπάμπης Μαρκάκης, Χρήστος Βασιλειάδης, Γιάννης Μπουρούσης, Αννυ Κωνσταντινίδου, Τριανταφυλλιά Δασκαλάκη, Ελισάβετ Φάσουρα – Χατζηαγγελή, Αναστασία Μπούρκα και Νικολίτσα Κωστοπούλου.