• Εταιρικό Προφίλ
  • Έντυπη Έκδοση
  • Αρχείο
  • Συνδρομή
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία
25 °c
Pátrai
23 ° Πε
22 ° Πα
Τετάρτη, 3 Ιουνίου, 2026
Molonoti | Για να ξέρεις τι κρύβεται πίσω από κάθε είδηση
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Οικονομία
  • Πάτρα
    • Πάτρα – Νέα
    • Πάτρα – Πολιτισμός
    • Ατζέντα
    • Το σχόλιο της Ημέρας
  • Πολιτισμός
  • Επιστήμη
    • Υγεία
    • Τεχνολογία
  • Απόψεις
  • After Hours
    • Lifestyle
► ΗΜΕΡΑ 90.4FM
Molonoti | Για να ξέρεις τι κρύβεται πίσω από κάθε είδηση
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Οικονομία
  • Πάτρα
    • Πάτρα – Νέα
    • Πάτρα – Πολιτισμός
    • Ατζέντα
    • Το σχόλιο της Ημέρας
  • Πολιτισμός
  • Επιστήμη
    • Υγεία
    • Τεχνολογία
  • Απόψεις
  • After Hours
    • Lifestyle
No Result
View All Result
Molonoti | Για να ξέρεις τι κρύβεται πίσω από κάθε είδηση
No Result
View All Result

Φοιτητές της Πάτρας μεταξύ των συλληφθέντων της ληστείας στην Τιθορέα Φθιώτιδος

Κ.Π. από Κ.Π.
13 Μαΐου 2026
σε Πάτρα
Reading Time: 1 min read
6
A A
0
Φοιτητές της Πάτρας μεταξύ των συλληφθέντων της ληστείας στην Τιθορέα Φθιώτιδος
9
SHARES
Share on FacebookShare on Twitter

Άρωμα Πάτρας δυστυχώς και στην υπόθεση της ένοπλης ληστείας στην Τιθορέα Φθιώτιδος, αφού σύμφωνα με την αστυνομική ανακοίνωση, τέσσερις από τους οκτώ συλληφθέντες εμπλέκονται σε σειρά ληστειών.

Ίσως σας ενδιαφέρει:

6η ΕΜΑΚ Πάτρας: Αποχωρούν 11 από τα 28 στελέχη εν μέσω αντιπυρικής περιόδου

Εξαρθρώθηκε η συμμορία του «ριγανόκαμπου» Πάτρας! Είχε διαπράξει 34 κλοπές σε σπίτια

ΚΚΕ κατά Φωτήλα: Σφοδρή απάντηση του Τμήματος Πολιτισμού για τις δηλώσεις του υφυπουργού

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιωάννης Τ., ένας εκ των συλληφθέντων, ηλικίας 29 ετών, ήταν φοιτητής στην Πάτρα, όπως και η 24χρονη Χριστίνα Ν.

Ο 29χρονος Μιχάλης Τ. κατάγεται από το Μεσολόγγι, ενώ ο Θόδωρος Τ., 31 ετών, από την Καλαμάτα. Εικάζεται ότι και οι οκτώ είναι μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Μετά τη ληστεία, που σημειώθηκε προχθές, σε υποκατάστημα τράπεζας, στην Κάτω Τιθορέα Φθιώτιδας, οι επιχειρησιακές μονάδες της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος κινητοποιήθηκαν αμέσως, με αποτέλεσμα την επ’ αυτοφώρω σύλληψη των δραστών και την πλήρη αποδόμηση της εγκληματικής οργάνωσης, όπως ανακοίνωσε χθες η ΕΛ.ΑΣ.

Έτσι, αποκαλύφθηκε πως η ομάδα των «8» είχε διαπράξει, μεταξύ άλλων, και δύο ληστείες σε Αχαΐα και Αιτωλοακαρνανία. Σε υποκατάστημα της Πειραιώς στην Κατοχή Μεσολογγίου και σε τράπεζα στην Αιγείρα.

Φοιτητές της Πάτρας μεταξύ των συλληφθέντων της ληστείας στην Τιθορέα Φθιώτιδος | Molonoti | Για να ξέρεις τι κρύβεται πίσω από κάθε είδησηΗ ληστεία στην Αιγείρα

Η ένοπλη ληστεία στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, στην Αιγείρα Αχαΐας, σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 4 Νοεμβρίου 2024, με τους δράστες ν’ αφαιρούν το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ. Λίγο πριν από τις 11 π.μ. και μέσα σε τέσσερα λεπτά, είχαν πετύχει το στόχο τους, όμως βρήκαν λίγα χρήματα. Ο ένας ληστής πέρασε την πόρτα ασφαλείας, προσποιούμενος τον πελάτη. Στη συνέχεια, με την απειλή όπλου, ανάγκασε το προσωπικό ν’ ανοίξει την πόρτα και για τον συνεργό του. Οι δύο δράστες έφεραν βαρύ οπλισμό, ο οποίος περιλάμβανε δύο πιστόλια κι ένα πολεμικό τυφέκιο, τύπου Καλάσνικοφ. Οι δράστες, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες, διέφυγαν με μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, αναπτύσσοντας ταχύτητα, με κατεύθυνση προς την Κόρινθο.

Φοιτητές της Πάτρας μεταξύ των συλληφθέντων της ληστείας στην Τιθορέα Φθιώτιδος | Molonoti | Για να ξέρεις τι κρύβεται πίσω από κάθε είδησηΤο χτύπημα στην Κατοχή

Η ληστεία έγινε στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς, στην Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας, στις 4 Απριλίου, με τους δράστες να κρατούν ομήρους για 15 λεπτά, ν’ ανοίγουν το χρηματοκιβώτιο και να φεύγουν ανενόχλητοι, με 200.000 ευρώ στα χέρια τους. Στην Τράπεζα είχαν μπει δύο άτομα, οπλισμένα και με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους. Φορούσαν περούκες και ιατρικές μάσκες. Υπό την απειλή όπλων, ακινητοποίησαν υπαλλήλους και περίμεναν να ξεκλειδώσει το χρηματοκιβώτιο.

Όταν ολοκληρώθηκε η διαδικασία και οι ληστές απέκτησαν πρόσβαση στο εσωτερικό του, άρπαξαν 200.000 ευρώ κι εξαφανίστηκαν, πριν φτάσουν οι αρχές στο σημείο.

Οι 8 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ

Συνολικά, στο πλαίσιο της επιχείρησης μετά την Τιθορέα, συνελήφθησαν οκτώ άτομα, τα οποία φέρονται να συμμετείχαν, με διαφορετικούς και διακριτούς ρόλους, στη δομή και τη δράση της οργάνωσης, η οποία φέρεται να έχει διαπράξει τουλάχιστον δέκα ακόμα ληστείες σε τραπεζικά υποκαταστήματα, σε περιοχές της Αθήνας, του Παπάγου, του Γαλατσίου, της Νέας Χαλκηδόνας, της Νέας Ιωνίας, της Αιγείρας Αχαΐας και της Κατοχής Αιτωλοακαρνανίας.

Πρόκειται για εγκληματική οργάνωση, που δεν λειτουργούσε ευκαιριακά ούτε χτυπούσε τυχαία. Τα μέλη της προχωρούσαν σε πολυήμερες προπαρασκευαστικές ενέργειες, κατόπτευαν τους στόχους τους, χρησιμοποιούσαν κλεμμένα οχήματα και πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, άλλαζαν οχήματα διαφυγής, χρησιμοποιούσαν μέσα μεταμφίεσης και λάμβαναν μέτρα αντιπαρακολούθησης, επιδιώκοντας συστηματικά να καλύπτουν τα ίχνη τους και να δυσχεραίνουν τον εντοπισμό τους από τις διωκτικές Αρχές.

Ενδεικτικό της επικινδυνότητας της οργάνωσης είναι ότι, κατά την επιχείρηση, βρέθηκε ιδιαίτερα βαρύς οπλισμός, όπως πολεμικό τυφέκιο, τύπου Kalashnikov, υποπολυβόλο, τύπου Scorpion, πιστόλια, χειροβομβίδες, μεγάλος αριθμός φυσιγγίων, γεμιστήρες, πυροκροτητές, συνδεσμολογία, καθώς και αλεξίσφαιρο γιλέκο.

Τα ευρήματα αυτά καταδεικνύουν όχι μόνο το επίπεδο επικινδυνότητας των συλληφθέντων, αλλά και τον επαγγελματισμό, την ψυχραιμία και την επιχειρησιακή ακρίβεια με την οποία ενήργησαν οι αστυνομικοί. Η ακινητοποίηση των δραστών πραγματοποιήθηκε σε σημείο και χρόνο που είχαν επιλεγεί, με γνώμονα την ασφάλεια των πολιτών, παρά το γεγονός ότι οι δράστες έφεραν βαρύ οπλισμό και προέβαλαν αντίσταση.

Η επιχείρηση της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος ήταν αποτέλεσμα συστηματικής έρευνας, επιχειρησιακής επιμονής και αξιοποίησης πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο. Η σύνδεση της ληστείας στην Κάτω Τιθορέα με τη δράση της συγκεκριμένης εγκληματικής οργάνωσης αξιολογήθηκε άμεσα και οδήγησε σε συντονισμένες επιχειρησιακές ενέργειες, σε περισσότερες περιοχές της χώρας.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Η εκπρόσωπος τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου, έκανε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Στο πλαίσιο διερεύνησης της ένοπλης ληστείας, που διαπράχθηκε πρωινές ώρες της 11ης Μαΐου 2026, σε υποκατάστημα τράπεζας, στην Κάτω Τιθορέα Φθιώτιδας, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, με τη συνδρομή των τοπικών αστυνομικών υπηρεσιών, διαπίστωσαν ότι οι δράστες αποτελούσαν μέλη ήδη διερευνώμενης εγκληματικής οργάνωσης με διαρκή και οργανωμένη δράση τουλάχιστον από το 2022.

Η οργάνωση δραστηριοποιούνταν κυρίως στη διάπραξη ένοπλων ληστειών σε τραπεζικά καταστήματα, τόσο στην Αττική όσο και σε περιοχές της περιφέρειας, μεταξύ άλλων σε Παπάγου, Γαλάτσι, Νέα Χαλκηδόνα, Νέα Ιωνία, Αιγείρα Αχαΐας και Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας, καταδεικνύοντας την ευρεία γεωγραφική διασπορά και την επιχειρησιακή δυνατότητα της εγκληματικής ομάδας. Παράλληλα, τα μέλη της εμπλέκονταν σε κλοπές οχημάτων και μοτοσικλετών, καθώς και σε απόπειρες διάρρηξης ΑΤΜ σε επαρχιακές περιοχές.

Ως προς το ιστορικό της υπόθεσης, πρωινές ώρες της Δευτέρας, 11 Μαΐου 2026, δύο άτομα, προσποιούμενα ηλικιωμένους και φορώντας περούκες, ψεύτικα μουστάκια και γένια, εισήλθαν σε τραπεζικό υποκατάστημα, στην Κάτω Τιθορέα Φθιώτιδας. Με την απειλή δύο πιστολιών και υποπολυβόλου τύπου Scorpion, ακινητοποίησαν πελάτες και υπαλλήλους και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 217.000 ευρώ.

Παράλληλα, τρίτο άτομο, το οποίο έφερε πολεμικό τυφέκιο, τύπου Kalashnikov, παρέμενε εξωτερικά του καταστήματος, επιτηρώντας τον χώρο, ενώ, μετά την ολοκλήρωση της ληστείας, οι δράστες διέφυγαν, με όχημα που έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, στο οποίο τούς ανέμενε τέταρτος συνεργός, ως οδηγός. Στη συνέχεια, εγκατέλειψαν το πρώτο όχημα διαφυγής και επιβιβάστηκαν σε δεύτερο αυτοκίνητο, το οποίο επίσης έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας και στο οποίο τούς ανέμενε πέμπτο μέλος της οργάνωσης.

Από την έρευνα προέκυψε ότι τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης λειτουργούσαν με συγκεκριμένη επιχειρησιακή μεθοδολογία, διακριτούς ρόλους και αυξημένα μέτρα προφύλαξης. Η οργάνωση παρουσίαζε χαρακτηριστικά επαγγελματικής εγκληματικής δομής, με διαρκή επιχειρησιακή δράση και δυνατότητα ταχείας προσαρμογής.

Πριν από κάθε εγκληματική ενέργεια, προχωρούσαν σε πολυήμερη προετοιμασία και κατόπτευση στόχων, χρησιμοποιούσαν κλεμμένα οχήματα και μοτοσικλέτες, τοποθετούσαν πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, χρησιμοποιούσαν μέσα μεταμφίεσης και λάμβαναν μέτρα αντιπαρακολούθησης, επιδιώκοντας συστηματικά να καλύπτουν τα ίχνη τους και να δυσχεραίνουν τον εντοπισμό τους από τις διωκτικές Αρχές.

Ως προς τη δομή της οργάνωσης, 30χρονος κατηγορούμενος είχε ηγετικό ρόλο, οργανώνοντας και συντονίζοντας τη δράση των υπολοίπων μελών, ενώ, παράλληλα, παρείχε χώρο συγκέντρωσης και προετοιμασίας της ομάδας. Επιπλέον, 26χρονη κατηγορούμενη λειτουργούσε ως συνδετικός κρίκος, μεταξύ του αρχηγικού μέλους και των υπόλοιπων συμμετεχόντων.

Μεσημβρινές ώρες της ίδιας ημέρας, μετά το περιστατικό της ληστείας, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, οι οποίοι είχαν θέσει υπό διακριτική παρακολούθηση το όχημα διαφυγής των δραστών, πραγματοποίησαν επιχείρηση ακινητοποίησης, στην περιοχή του Σχίνου Κορινθίας.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σε προεπιλεγμένο ασφαλές σημείο, ώστε να αποκλειστεί ο κίνδυνος τραυματισμού διερχόμενων πολιτών, αστυνομικών και των συλληφθέντων, δεδομένου ότι οι δράστες έφεραν βαρύ οπλισμό και χαρακτηρίζονταν ιδιαίτερα επικίνδυνοι. Παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλαν, ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν πέντε άτομα, ενώ παράλληλα εξελίσσονταν συντονισμένες έρευνες, σε οικίες και χώρους ενδιαφέροντος, σε διαφορετικές περιοχές της χώρας.

Κατά τη διάρκεια της ίδιας ημέρας, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν σε περιοχές της Αττικής και τα υπόλοιπα μέλη της οργάνωσης.

Στην κατοχή τους, στα οχήματα που χρησιμοποιούσαν, καθώς και σε έρευνες, που πραγματοποιήθηκαν σε οικίες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων:

-χρηματικό ποσό, ύψους 215.345 ευρώ,

-πολεμικό τυφέκιο, τύπου Kalashnikov,

-υποπολυβόλο, τύπου Scorpion,

-πέντε χειροβομβίδες,

-πέντε πιστόλια,

-μεγάλος αριθμός φυσιγγίων και γεμιστήρων,

-πυροκροτητές και συνδεσμολογία,

-αλεξίσφαιρο γιλέκο με αντιβαλλιστικές πλάκες,

-πλήθος κινητών τηλεφώνων,

-έξι περούκες και ψεύτικες γενειάδες,

-πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας,

-γάντια σιλικόνης και εργασίας,

-εργαλεία κοπής, βαριοπούλες και τροχοί κοπής,

-πλαστή ταυτότητα,

-ιδιόχειρες σημειώσεις και λοιπά πειστήρια.

Ιδιαίτερης σημασίας είναι το γεγονός ότι κατασχέθηκε και ανακτήθηκε σχεδόν το σύνολο του χρηματικού ποσού που αφαιρέθηκε κατά τη ληστεία στην Κάτω Τιθορέα.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα έχουν εξιχνιαστεί 11 ληστείες σε τραπεζικά υποκαταστήματα, μία απόπειρα διάρρηξης ΑΤΜ, 11 κλοπές μοτοσικλετών και τέσσερις κλοπές αυτοκινήτων, ενώ το συνολικό οικονομικό όφελος, που αποκόμισαν τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, υπερβαίνει τις 483.000 ευρώ.

Οι συλληφθέντες, οι οποίοι στο παρελθόν έχουν απασχολήσει για παρόμοια και έτερα αδικήματα, όπως ναρκωτικά, όπλα, κλοπές, απείθεια, αντίσταση, εμπρησμούς, σωματικές βλάβες, οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Share4Tweet2
Κ.Π.

Κ.Π.

Προτείνουμε για εσάς:

6η ΕΜΑΚ Πάτρας: Αποχωρούν 11 από τα 28 στελέχη εν μέσω αντιπυρικής περιόδου

3 Ιουνίου 2026
0
128
6η ΕΜΑΚ Πάτρας: Αποχωρούν 11 από τα 28 στελέχη εν μέσω αντιπυρικής περιόδου

Σοβαρούς προβληματισμούς προκαλεί στην Πάτρα και στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας η σημαντική μείωση του προσωπικού της 6ης Ειδικής Μονάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΕΜΑΚ), καθώς 11 από τα...

ΠερισσότεραDetails

Εξαρθρώθηκε η συμμορία του «ριγανόκαμπου» Πάτρας! Είχε διαπράξει 34 κλοπές σε σπίτια

3 Ιουνίου 2026
0
128
Εξαρθρώθηκε η συμμορία του «ριγανόκαμπου» Πάτρας! Είχε διαπράξει 34 κλοπές σε σπίτια

Στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται εγκληματική ομάδα που φέρεται να ευθύνεται για δεκάδες διαρρήξεις και κλοπές σε κατοικίες στην Πάτρα και ευρύτερα στην Αχαΐα. Σύμφωνα με τα...

ΠερισσότεραDetails

ΚΚΕ κατά Φωτήλα: Σφοδρή απάντηση του Τμήματος Πολιτισμού για τις δηλώσεις του υφυπουργού

3 Ιουνίου 2026
0
126
ΚΚΕ κατά Φωτήλα: Σφοδρή απάντηση του Τμήματος Πολιτισμού για τις δηλώσεις του υφυπουργού

Έντονη ήταν η αντίδραση του Τμήματος Πολιτισμού της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ στις πρόσφατες δηλώσεις του υφυπουργού Πολιτισμού Ιάσονα Φωτήλα, με το κόμμα να εξαπολύει σκληρή κριτική τόσο...

ΠερισσότεραDetails

Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου: «Οι ποδηλάτες μετρούν θύματα, η δημοτική αρχή δικαιολογίες», καταγγέλλει η «Νέα Πάτρα»

3 Ιουνίου 2026
0
127
Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου: «Οι ποδηλάτες μετρούν θύματα, η δημοτική αρχή δικαιολογίες», καταγγέλλει η «Νέα Πάτρα»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου, η δημοτική παράταξη «Νέα Πάτρα» εξαπέλυσε σκληρή κριτική προς τη δημοτική αρχή, υποστηρίζοντας ότι η πόλη εξακολουθεί να μην παρέχει τις απαραίτητες...

ΠερισσότεραDetails

Επίσημη αντίδραση της Ελλάδας προς την Ουκρανία για το θαλάσσιο drone στη Λευκάδα

3 Ιουνίου 2026
0
131
Επίσημη αντίδραση της Ελλάδας προς την Ουκρανία για το θαλάσσιο drone στη Λευκάδα

Σε αυστηρό διπλωματικό τόνο κινήθηκε η Αθήνα απέναντι στο Κίεβο μετά την ολοκλήρωση της έρευνας για το θαλάσσιο drone που εντοπίστηκε στη Λευκάδα. Το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών προχώρησε...

ΠερισσότεραDetails

Ακούτε ζωντανά τον Ημέρα FM 90.4

ΠAΤΡΑ Ο καιρός
Οικονομόπουλος μαιευτήρας Οικονομόπουλος μαιευτήρας Οικονομόπουλος μαιευτήρας
aromakapnou.gr aromakapnou.gr aromakapnou.gr
bmw x1 bmw x1 bmw x1

Περισσότερα από Πάτρα:

  • Πάτρα
  • Απόψεις
  • Ατζέντα
  • Πάτρα – Πολιτισμός
  • Το σχόλιο της Ημέρας
Οικονομόπουλος Οικονομόπουλος Οικονομόπουλος

Σχετικά Άρθρα

Θλίψη στην Πάτρα για πατέρα και γιο που σκοτώθηκαν σε τροχαίο–Την Τετάρτη η κηδεία τους

Τελευταίο αντίο το απόγευμα σε πατέρα και γιο! Βαρύ πένθος για τον Διονύση και τον Ηλία-Κωνσταντίνο Γκέκα

3 Ιουνίου 2026
125
Εγγραφές στο 8ο καλοκαιρινό αθλητικό camp 2026 του Πανεπιστημίου Πατρών

Εγγραφές στο 8ο καλοκαιρινό αθλητικό camp 2026 του Πανεπιστημίου Πατρών

3 Ιουνίου 2026
125
ΟΠΕΚΕΠΕ: Επιχείρηση της Οικονομικής Αστυνομίας στη Δυτ.Ελλάδα! Συλλήψεις για παράνομες επιδοτήσεις

ΟΠΕΚΕΠΕ: Επιχείρηση της Οικονομικής Αστυνομίας στη Δυτ.Ελλάδα! Συλλήψεις για παράνομες επιδοτήσεις

3 Ιουνίου 2026
126
Πήρε αναβολή η δίκη του 40χρονου Πατρινού που αναρτούσε φωτογραφίες με όπλα και μαχαίρια στα κοινωνικά δίκτυα

Πήρε αναβολή η δίκη του 40χρονου Πατρινού που αναρτούσε φωτογραφίες με όπλα και μαχαίρια στα κοινωνικά δίκτυα

2 Ιουνίου 2026
132
Θλίψη στην Πάτρα για πατέρα και γιο που σκοτώθηκαν σε τροχαίο–Την Τετάρτη η κηδεία τους

Θλίψη στην Πάτρα για πατέρα και γιο που σκοτώθηκαν σε τροχαίο–Την Τετάρτη η κηδεία τους

2 Ιουνίου 2026
131
Το ΕΚΠ στο μεγάλο παλλαϊκό συλλαλητήριο στη ΔΕΘ στις 5 Σεπτέμβρη στη Θεσσαλονίκη

Το ΕΚΠ στο μεγάλο παλλαϊκό συλλαλητήριο στη ΔΕΘ στις 5 Σεπτέμβρη στη Θεσσαλονίκη

2 Ιουνίου 2026
130
Facebook Youtube

Molonoti.gr

Ανδρέας Χριστόπουλος

Εκδότης

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • After Hours
  • Lifestyle
  • Top-News
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Ελλάδα
  • Επιστήμη
  • Επιχειρήσεις
  • Κόσμος
  • Νοτιοδυτική Ελλάδα
  • Οικονομία
  • Πάτρα
  • Πάτρα – Πολιτισμός
  • Πολιτική
  • Πολιτισμός
  • Τεχνολογία
  • Το σχόλιο της Ημέρας
  • Υγεία
  • Χωρίς Κατηγορία

Επικοινωνία

    • Διαφήμιση – Πληροφορίες:
    • Βορείου Ηπείρου 91 Πάτρα, GR.
    • Τηλ.: (+30) 69399 17 333
  • Email: [email protected]
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Έντυπη Έκδοση
  • Επικοινωνία

© 2024 Molonoti.gr - Για να ξέρεις τι κρύβεται πίσω από κάθε είδηση!

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Οικονομία
  • Πάτρα
    • Πάτρα – Νέα
    • Πάτρα – Πολιτισμός
    • Ατζέντα
    • Το σχόλιο της Ημέρας
  • Πολιτισμός
  • Επιστήμη
    • Υγεία
    • Τεχνολογία
  • Απόψεις
  • After Hours
    • Lifestyle

© 2024 Molonoti.gr - Για να ξέρεις τι κρύβεται πίσω από κάθε είδηση!

Το molonoti.gr χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας σε αυτό το website συμφωνείται στη χρήση τους. Δείτε περισσότερα στη Πολιτική Απορρήτου.