ΟΙ χυδαίοι των ΜΜΕ

Οι χυδαίοι των ΜΜΕ

Ο Στέφανος Χίος υβρίζοντας, αδικώντας, χυδαιολογώντας σε υπερθετικό βαθμό  -τέτοιος οχετός δεν έχει υπάρξει ούτε επί αυριανισμού - έχει καταφέρει να αποδείξει ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχουν ούτε νόμοι ούτε προστασία κανενός.

Ο Χίος βάζει καθημερινά στα πρωτοσέλιδα του, φωτογραφίες επωνύμων που τους υβρίζει με ντροπιαστικά σκληρά σεξισιτικά ψεύδη.

Σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου ο άνθρωπος αυτός θα έπρεπε να είναι φυλακή με πολύχρονες καταδίκες και τα ΜΜΕ που έχει (Μέσα Μαζικού Εξευτελισμού), να έχουν κλείσει.

Όχι μόνο συνεχίζει την απίστευτη σε διαστάσεις λάσπη του, αλλά έχει και κοινό. Την εφημερίδα του αγοράζουν καθημερινά μερικές χιλιάδες αντιστοίχου επιπέδου πολίτες, το δε site που έχει είναι στα 10 πρώτα σε επισκεψιμότητα (!!!).

Δεν είναι δυνατόν αυτή η χυδαιότητα να μένει ατιμώρητη. Ποια κοινωνία αντέχει τον καθημερινό διασυρμό επωνύμων και μη χωρίς κανένα κανόνα και καμία δεοντολογία; ΟΛΟΙ είναι απροστάτευτοι.

Ας δούμε λοιπόν και πάλι ποιο είναι το πρόβλημα. Δεν υπάρχει στην Ελλάδα α) η ολιγόμηνη φυλάκιση και β) η επιτήρηση του παράνομου: αν συνεχίσει να αυξάνονται οι ποινές φυλάκισης του.

Σε πιάσαμε πρώτη φορά; Τρεις μήνες φυλακή. Συνεχίζεις; Δυο χρόνια φυλακή. Επιμένεις; Δέκα χρόνια φυλακή. Η πείρα δείχνει ότι η συντριπτική πλειοψηφία δεν παρανομεί πάλι. 

Εδώ έχουμε πορτοφολάδες, μπουκαδόρους, Χίους και τόσους άλλους να τους έχουν συλλάβει 100 φορές και να είναι πάντα ελεύθεροι λες και ότι έκαναν το έκαναν πρώτη φορά.

Εύγε κύριοι που συντάξατε και τον τελευταίο ποινικό νόμο. Η χώρα είναι στο έλεος οποιουδήποτε μικρού ή μεγάλου τέρατος