Υποβλήθηκε από k.p στις Δευ, 03/02/2025 - 22:50.
Κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Τρίτη 4 Φεβρουαρίου, τα σχολεία της Τήνου εξαιτίας των σεισμών που σημειώνονται τις τελευταίες μέρες στη Σαντορίνη, όπως αποφασίστηκε κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Τήνου, αναφέρει ο ιστότοπος tinostoday.gr.
H ανακοίνωση του Δήμου Τήνου
«Με απόφαση του Δημάρχου Τήνου Παναγιώτη Κροντηρά, λόγω της έντονης σεισμικής δραστηριότητας που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στις Νότιες Κυκλάδες και συγκεκριμένα στο θαλάσσιο χώρο μεταξύ Σαντορίνης και Αμοργού, αναστέλλεται η λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων του νησιού, του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού και όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων ανοικτού και κλειστού τύπου, για την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2025, για προληπτικούς λόγους και δεδομένου ότι οι εν λόγω εγκαταστάσεις συγκεντρώνουν μεγάλο αριθμό ατόμων».
Κλειστά θα είναι αύριο, Τρίτη 4 Φεβρουαρίου, όλα τα σχολεία στο Δήμο Μυκόνου
Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση του Δήμου "πάρθηκε η απόφαση αναστολής λειτουργίας για αύριο Τρίτη 4/2/2025, των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, παιδικών σταθμών και αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Μυκόνου για προληπτικούς λόγους, εξαιτίας της συνεχιζόμενης σεισμικής δραστηριότητας."
Μοιράσου το: