Με ποιους συνομιλούν;

Με ποιους συνομιλούν;

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχει εξαπολύσει μια φοβερή επίθεση λάσπης στο "Κίνημα Αλλαγής" και στο πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ. Η επίθεση αυτή περιγράφεται:

- Με την αναπόδεικτη εμπλοκή στελεχών της στην υπόθεση Novartis, όπου υψηλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ σύρονται καθημερινά σε έναν βούρκο ψεύδους. Μάλιστα η εμπλοκή τους μεγαλώνει με ανοίγματα λογαριασμών ακόμη και των παιδιών τους, ενώ ο διασυρμός τους οργανώνεται μεθοδικά και συστηματικά.

- Με νέες εξεταστικές που ετοιμάζουν για τα θαλασσοδάνεια του ΠΑΣΟΚ, όπου αναμένεται να εμπλέξουν κι άλλα πολιτικά πρόσωπα, (αλλά και αθώοι τραπεζικού υπάλληλοι που απλώς εκτελούσαν κυβερνητικές εντολές...). Επίσης και για ΚΕΛΠΝΝΟ, αλλά και για το Χρηματιστήριο.

- Με την προφυλάκιση "έστω και ενός στελέχους του ΠΑΣΟΚ" που είναι κορυφαία επιδίωξη αυτής της τακτικής διχασμού και παρελθοντολογίας.

- Με την απόρριψη του συνόλου της διαδρομής του ΠΑΣΟΚ. Για όλα τα δεινά της χώρας ευθύνονται ένας - ένας προσωπικά όλα τα φθαρμένα κομματικά στελέχη του.

Με βάση τα παραπάνω, είναι απορίας άξιον πως στελέχη όπως ο Ραγκούσης, μιλούν πως η συνεργασία του "Κινήματος Αλλαγής" μπορεί να είναι μόνο με τον ΣΥΡΙΖΑ, επίσης απορεί κανείς για το πως η κυρία Γεννηματά ανοίγει συζήτηση με τους υβριστές της για... "αναθεώρηση του Συντάγματος", ή πως ο Σταύρος Θεοδωράκης συνομιλεί θεσμικά με αυτούς που έχουν βάλει τους Θεσμούς στη γωνία.

Στο "Κίνημα Αλλαγής" είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει καμία δυνατότητα συνεννόησης με αυτή την κυβέρνηση. Δεν θα μπορούσε να υπάρξει ούτε μετεκλογικά, οι ίδιοι υβριστές της είναι και στην επόμενη Βουλή.

Μοιάζει σαν φάρσα, ο κ. Βενιζέλος ή ο κ. Λοβέρδος να συζητούν με τον ΣΥΡΙΖΑ για το Σύνταγμα ανάμεσα σε εναντίον τους κατηγορίες για ληστεία δημοσίου χρήματος, θαλασσοδάνεια, μαύρο χρήμα και άλλα συναφή. Η κυρία Γεννηματά πρέπει να αποφασίσει: Τι είναι ο ΣΥΡΙΖΑ; Και μετά θα δει αν μπορεί να συζητήσει μαζί του οτιδήποτε. Μπορεί; Οι νέες δικογραφίες έρχονται.