Εν οίδα ότι ουδέν οίδα

Εν οίδα ότι ουδέν οίδα

Δεν είναι ευχάριστο να διαπιστώνεις ότι υπήρξες αφελής. Πίστευα ότι οι αρνητές του εμβολιασμού διόρθωναν απολύτως την συμπεριφορά τους όταν τους μόλυνε.

Με παρέσυρε σε αυτή την βεβαιότητα και το γεγονός ότι πολλοί από αυτούς έβγαιναν με δημόσιες δηλώσεις και έλεγαν: "Κάναμε λάθος. Εμβολιαστείτε σήμερα κιόλας".

Διάβαζα για τον φημισμένο τηλεπαρουσιαστή του FOX TV, Ντικ Φάρελ, 65 ετών, οποίος είχε κάνει σφοδρές επιθέσεις εναντίον του δρ. Άντονι Φάουτσι, τον οποίο αποκαλούσε ψεύτη και έλεγε ότι κανείς δεν πρέπει να κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό.

Όταν ο COVID-19 τον έστειλε στο νοσοκομείο για τρεις εβδομάδες, άλλαξε γνώμη, προτρέποντας τους φίλους του μέσα από το νοσοκομείο, να εμβολιαστούν. Αργότερα πέθανε...

Και εκεί που ήμουν βέβαιος λοιπόν, ότι όποιος μολύνεται μετανιώνει, μένω άναυδος και να πως:

α) Ακούω Έλληνες γιατρούς να αποκαλύπτουν ότι μολυσμένοι με κορωνοϊό που φτάνουν με ασθενοφόρα στα νοσοκομεία ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ την θεραπεία υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχει πανδημία και απλώς έχουν μια πιο "βαριά γρίπη".
 
β) Διαβάζω ότι οικογένεια στις ΗΠΑ με το ίδιο σκεπτικό απαγόρευσε την εισαγωγή της 14χρονης κόρης τους στη ΜΕΘ. Εννέα μέρες μετά το κοριτσάκι έφυγε... "Θα ζούσε, είχε όνειρα" λένε συντετριμμένοι οι γιατροί της.

Μήπως έστω με τον θάνατο κάποιοι αρνητές, αποδέχονται την πανδημία και τις φοβερές της επιπτώσεις; Τώρα είμαι στην απέναντι όχθη. ΟΧΙ δεν θα τις αποδέχονται. Θα πιστεύουν ότι αφού δεν υπάρχει πανδημία από κάποια άλλη αιτία επήλθε το μοιραίο.

Και όλη αυτή η επιμονή να πιστέψουν ότι υπάρχει κορωνοϊός, είναι προϊόν μιας παγκόσμιας συνωμοσίας που συμμετέχουν όλοι: Κυβερνήσεις, γιατροί, φαρμακευτικές εταιρείες, Μέσα Ενημέρωσης. Αλλά αυτοί δεν παρασύρονται. Βλάκες είναι; Αυτοί ξέρουν. Ακόμα και μέσα στο ασθενοφόρο προς τις ΜΕΘ αυτοί ξέρουν.

- Όσο για μένα; Όπως είπαν οι Αρχαίοι ημών, εν οίδα ότι ουδέν οίδα. (Ένα ξέρω. Ότι δεν ξέρω τίποτα).