Χώρισαν μετά από 33 χρόνια Βαρδινογιάννης και Παναθηναϊκός..!

ΠΑΟ Τζίγγερ

Τέλος εποχής στον Παναθηναϊκό. Η οικογένεια Βαρδινογιάννη έδωσε οριστικά τις μετοχές της και δεν έχει πλεον καμια σχέση με τον ΠΑΟ. 1979-2012. Σε αυτά τα 33 χρόνια ο ιστορικός σύλλογος της Αθήνας διοικήθηκε από την οικογένεια Βαρδινογιάννη που δημιούργησε ένα καθαρά ευρωπαϊκό κλάμπ με τρομερές υποδομές, εξαιρετική πορεία στην Ευρώπη, υψηλό επίπεδο οργάνωσης με μηδενικά χρέη. Δηλαδή με υψηλή αξιοπιστία.

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη πέτυχε το απόλυτο επί διοίκησης Γιάννη Βαρδινογιάννη. Ήταν τότε που ο τελευταίος, αρνήθηκε να εμπλακεί με το παρασκήνιο (την περίφημη παράγκα) περνώντας το μήνυμα ότι το καθαρό ποδόσφαιρο είναι το ζητούμενο. Αυτή η στάση του είχε ως αποτέλεσμα την σύγκρουσή του με τους οργανωμένους οπαδούς που ήθελαν τίτλους έστω και μέσω του παρασκηνίου. Μιλούσαν για "προστασία" της ομάδας αλλά ζητούσαν ακόμα και στημένα παιχνίδια..!

Η συνέχεια ήταν θλιβερή. Διαδηλώσεις εις βάρος του Βαρδινογιάννη, συνθήματα-ύβρεις στους τοίχους κατά της οικογένειάς του και η μεγάλη απόφαση: Η οικογένεια Βαρδινογιάννη αποφάσισε να εγκαταλείψει τον ΠΑΟ. Τι απεδείχθη με την αποχώρηση της οικογένειας; Ότι οι ισχυρά οικονομικοί που πολεμούσαν τον Βαρδινογιάννη τώρα έχουν εξαφανιστεί. Ότι το νεο γήπεδο στον Βοτανικό το υπονόμευσαν. Και ότι ο ΠΑΟ έχει μεγάλα οικονομικά προβλήματα από τα οποία δεν θα απαλλαγεί, οπότε θα "μικρύνει" το μεγεθός του...

Χωρίς την πανίσχυρη διοίκηση Βαρδινογιάννη το μέλλον δεν μπορεί να είναι ευοίωνο..!

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης