Τεχνόπολη: Προβολή της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων «Λονδίνο 2012»

Τεχνόπολη

Απόψε στην Τεχνόπολη, η βρετανική πρεσβεία και ο δήμος Αθηναίων, απευθύνουν πρόσκληση προς τους κατοίκους της Αθήνας και τους επισκέπτες της πόλης προκειμένου να παρακολουθήσουν την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων «Λονδίνο 2012».

Στην καρδιά της Αθήνας και εν αναμονή της τελετής έναρξης, οι Beatles Live Tribute Band θα βάλουν τους θεατές σε βρετανικό μουσικό κλίμα, ερμηνεύοντας τραγούδια των θρυλικών Beatles.

Το ραντεβού είναι για τις 21.30, στο χώρο του Αμφιθεάτρου του 9.84 (Πειραιώς 100, στάση μετρό «Κεραμικός"), το πρόγραμμα αρχίζει στις 22.00 και η προβολή της τελετής έναρξης στις 23.00. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Οι διοργανωτές υπόσχονται «μια ξεχωριστή βραδιά», ενώ η τελετή έναρξης θα είναι μία πολύ οικεία υπόθεση για τους Ελληνες θεατές, καθώς θα βλέπουν την Ολυμπιακή Φλόγα που ξεκίνησε τον Μάιο από την Ολυμπία να μπαίνει στο στάδιο για να ανάψει τον βωμό και να σημάνει την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων.

Στο μεταξύ, η εκδήλωση περιλαμβάνει και διαγωνισμό φωτογραφίας «Λονδίνο 2012» με «έπαθλο» αναμνηστικά των Αγώνων..Κάντε «Like» στη σελίδα της βρετανικής πρεσβείας στο Facebook (ukingreece) και πάρτε μέρος στον διαγωνισμό. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να φωτογραφίσετε το διπλό κόκκινο λεωφορείο που θα κυκλοφορεί στους δρόμους της Αθήνας και να ανεβάσετε τη φωτογραφία στη σελίδα στο Facebook. Θα ακολουθήσει κλήρωση.

Πηγή: 
http://molonoti.gr/ με πληροφορίες από Καθημερινή

Δείτε επίσης