Ρεκόρ όλων των εποχών θα πετύχει στα εισιτήρια η νεα ταινία του 007

Η νεα ταινία του Τζέϊμς Μποντ θα είναι η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία στην ιστορία της σειράς και ίσως η μεγαλύτερη παγκοσμίως φέτος. Ήδη στην Ελλάδα σε ένα τετραήμερο (1-4 Νοεμβρίου) έφτασε τα 165.301 εισιτήρια από 102 αίθουσες πανελλαδικά! Το «Skyfall», η 23η περιπέτεια του 007, πέτυχε το καλύτερο μέχρι σήμερα άνοιγμα του 2012 αλλά και το καλύτερο των τριών τελευταίων ετών για την ελληνική κινηματογραφική αγορά.

Σε καιρό πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης και καθώς η κίνηση στις αίθουσες είναι αισθητά μειωμένη, χρειάστηκε ένας Τζέιμς Μποντ για να ζωντανέψει το κλίμα, να γεμίσει τις αίθουσες και να μας θυμίσει παλιές καλές εποχές. Ο επτάψυχος 007 πήρε την πρωτιά και από το «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι» του Γιάννη Σμαραγδή που μετράει τώρα συνολικά 270.624 εισιτήρια μέσα στις τέσσερις εβδομάδες προβολής.

Στον υπόλοιπο κόσμο, κι ενώ το στούντιο της Sony έχει στραμμένη την προσοχή του στην πρεμιέρα της ταινίας στις ΗΠΑ (η μεγαλύτερη κινηματογραφική αγορά του κόσμου), το φιλμ του Σαμ Μέντες μετράει 287 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο μποξ όφις μέσα σε 10 ημέρες.

Εχει ήδη φτάσει, δηλαδή, στο μισό τις συνολικές παγκόσμιες εισπράξεις του «Casino royale», που με 594 εκατομμύρια δολάρια είναι έως αυτή την ώρα, η πιο προσοδοφόρα ταινία της σειράς του Μποντ.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης