Προς τιμήν των ανθρώπων που πάσχουν από Alzheimer διοργανώνονται θεατρικές βραδιές

Το θέατρο Αμιράλ και η Εταιρεία Νόσου Alzheimer Αθηνών διοργανώνουν δύο ειδικές βραδιές θεάτρου αφιερωμένες στους ανθρώπους με νόσο Alzheimer. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενίσχυση της εταιρείας, αλλά και η ευαισθητοποίηση του κοινού ως προς τη συγκεκριμένη πάθηση, η οποία είναι η επιδημία του 21ου αιώνα.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου στις 21. 00 και την Κυριακή 3 του μηνός στις 20.00 θα παιχτεί στο θέατρο Αμιράλ (Αμερικής 11, Κολωνάκι) η παράσταση του έργου του Χάρη Ρώμα, «Είδα τον Χάρη με τα μάτια μου», με πρωταγωνιστές τον ίδιο τον Χάρη Ρώμα, την Άννα Κουρή, τον Πέτρο Μπουσουλόπουλο και την Πηνελόπη Πλάκα.

Tα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του προγράμματος «Φροντίδα στο σπίτι για ανοϊκούς ασθενείς» της Εταιρείας Νόσου Alzheimer Αθηνών, η οποία ιδρύθηκε το 2002 από συγγενείς ανοϊκών ασθενών και επαγγελματίες υγείας που ασχολούνται με τη νόσο. 

Πληροφορίες για την Εταιρεία Alzheimer Αθηνών και το σημαντικό έργο της μπορείτε να βρείτε στη σελίδα της στο facebook- http://www.facebook.com/AlzheimerAthens και στο www.alzheimerathens.gr.

Γενική είσοδος: 16 ευρώ. 
Κρατήσεις θέσεων στο τηλ.: 210 3639385.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης