Ο Τρικέρι χωρίς δυνάμεις στον πάγκο του...

Και τώρα ο... Τρικέρι! Η επιλογή του νεαρού κώουτς στην Εθνική ομάδα μπάσκετ δεν έπεισε τελικά. Η Εθνική είναι ικανή για το χειρότερο και το καλύτερο. Έτσι, ενώ κέρδισε τους δυνατούς, χάνει την πρόκριση με ήττες από τους αδυνάτους...

Μετά την αποστομωτική νίκη επί της Ισπανίας, η Εθνική ομάδα έφτασε στον πάτο με ήττα από την Σλοβενία (73-65) για την 2η αγωνιστική στην φάση των 12 ομάδων του 38ου «ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ» και πλέον δεν ορίζει την τύχη της στην διοργάνωση, καθώς είναι περισσότερες οι πιθανότητες πρόωρου αποκλεισμού, απ’ αυτές για την πρόκριση της στην πρώτη 8άδα της διοργάνωσης.

Η ελληνική ομάδα θα πρέπει να νικήσει την Κροατία, την ερχόμενη Δευτέρα για την 3η και τελευταία αγωνιστική του δεύτερου γύρου, αλλά και παράλληλα, η Ιταλία να επικρατήσει της Ισπανίας. Όμως, οι Ιταλοί που ηττήθηκαν και από τους Κροάτες (76-68) σήμερα στην Λουμπλιάνα, δεν δείχνουν ικανοί να νικήσουν τους Ισπανούς, οι οποίοι χρειάζονται την νίκη για να κατακτήσουν την υψηλότερη δυνατή θέση και να προκριθούν.

Ο Τρικέρι φάνηκε ότι δεν μπορεί να αλλάξει την πορεία ενός αγώνα. Αν ξεκινήσει καλά θα τελειώσει καλά. Αν ξεκινήσει άσχημα, θα τελειώσει άσχημα.

Τέλος με βαρύ διάστρεμμα τραυματίστηκε ο εικονιζόμενος Παπανικολάου.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης