Ναύπακτος: Φεστιβάλ ''50’s Cruise'' 7 και 8 Ιουλίου

Φεστιβάλ ''50’s Cruise''  7 και 8 Ιουλίου

Το φεστιβάλ «50’s Cruise» που θα πραγματοποιηθεί στη Ναύπακτο το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Ιουλίου, υπόσχεται αποδράσεις στη δεκαετία του ‘50.

Τη διοργάνωση του διημέρου που περιλαμβάνει πολλαπλές εκδηλώσεις έχει αναλάβει ο Δήμος Ναυπάκτου και η χορευτική ομάδα Rollin Foxes.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, το 50’s Cruise θα «καταλάβει» διάφορα σημεία της πόλης. Στην κεντρική πλαζ θα πραγματοποιηθεί το πρωί του Σαββάτου και της Κυριακής «μπιτς - πάρτι», με vintage παζάρι, χορό και μουσική.

Στη συνέχεια, και με την υποστήριξη του Δήμου, το πάρτυ θα μεταφερθεί στην κεντρική πλατεία της πόλης, με συναυλία των The Duo Jet Band και του ιταλικού συγκροτήματος Dale Rocka & The Volcanoes. Και οι δυο μπάντες υπόσχονται χορευτική ροκ εν ρολ και ροκαμπίλι μουσική στους ρυθμούς και τον ήχο των '50s.

Tο βράδυ του Σαββάτου θα ακολουθήσει μεγάλο «αφτερ - παρτι»  σε κεντρικό κλαμπ  της πόλης με μουσική και  χορό από την ομάδα των Rollin Foxes.

Παράλληλα, δρώμενα θα γίνονται σε όλη την πόλη, όπως  δωρεάν μαθήματα χορού (ροκ εν ρολ, μάμπο, τσα - τσα),αλλά και προβολές από ταινίες της εποχής στο θερινό σινεμά της πόλης.

 Το φεστιβάλ απευθύνεται σε όλους τους λάτρεις εκείνης της εποχής - η σκηνή έχει τρομερή απήχηση σε ένα διαρκώς αυξανόμενο κοινό , στην ομάδα των Rollin’ Foxes (που πλέον αριθμεί 400 άτομα) και όχι μόνο. Απευθύνεται και σε όλη την πόλη αλλά και στους επισκέπτες που θέλουν να ζήσουν κάτι μοναδικό.

 Σημειώνεται ότι ο Δήμος Ναυπάκτου στο πλαίσιο της έμπρακτης στήριξης του εξασφαλίζει ειδικές τιμές για μεταφορά με λεωφορείο (Αθήνα - Ναύπακτος) αλλά και για διαμονή σε ξενοδοχεία της πόλης. Η συμμετοχή σε όλες οι εκδηλώσεις του 50’s Cruise είναι δωρεάν.

 Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site της εκδήλωσης ή και τη σχετική σελίδα στο facebook.

Πηγή: 
http://molonoti.gr/ με πληροφορίες από Βήμα

Δείτε επίσης