Νατάσσα Μποφίλιου: Ετοιμάζεται για ζωντανές εμφανίσεις στην Αθήνα

«Αν υπήρχε μια φυλή χαμένων ονειροπόλων, ευαίσθητων τρελών, ερωτευμένων, τρυφερών και θυμωμένων, που κατοικεί στις δύο όχθες του ποταμού, θα ακολουθούσες την πορεία της;»: Με το παραπάνω ερώτημα ανακοίνωσε η Νατάσσα Μποφίλιου τον πρώτο χειμερινό κύκλο ζωντανών εμφανίσεών της για φέτος ο οποίας θα ανοίξει στις 4 Φεβρουαρίου, στη σκηνή του «VOX».

Έχοντας σταθερά στο πλευρό της τους μόνιμους συνεργάτες της Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμο Ευαγγελάτο μάς προσκαλεί «Σε ένα φωτεινό πρωί στην πόλη, σε μια ελεύθερη αγκαλιά, σε μια διαδήλωση, σε τραγούδια που λένε:«Αυτή είναι η ιστορία των δικών μου κι η δική μου» δίνοντας ένα πρώτο στίγμα της νέας της μουσικής παράστασης.

Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, πάντα ανήσυχοι και δημιουργικοί, επανασυστήνονται ακόμη μια φορά και με την αρωγή της σταθερής τους ομάδας δημιουργούν μια νέα πρόταση στην παρουσίαση του αγαπημένου τους ρεπερτορίου.

Με το βλέμμα σταθερά στο κοινό τους, στοχεύουν στη δημιουργία μιας ενιαίας δυναμικής που να ενώνει σκηνή και θεατές. Με τα τραγούδια της προσωπικής τους δισκογραφίας-που έχουν αφήσει το στίγμα τους στην τελευταία εικοσαετία-ιδωμένα μέσα από ένα νέο πρίσμα, αλλά και έναν ανοιχτό διάλογο σε απρόβλεπτες επιλογές από το εγχώριο και το διεθνές ρεπερτόριο, επιχειρούν να συμπαρασύρουν τους πολυάριθμους φίλους τους σε ένα συναρπαστικό ταξίδι νέων συγκινήσεων.


Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης