«Fubar»: Η πρώτη τηλεοπτική σειρά του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ στο Netflix

«Πιστεύω ότι κάθε στάδιο της καριέρας μου ήταν συναρπαστικό», δήλωσε ο Σβαρτσενέγκερ, ο οποίος αναλαμβάνει για πρώτη φορά στην καριέρα του πρωταγωνιστικό ρόλο σε τηλεοπτική σειρά. «Ξέρω ότι κανονικά θα σκεφτόσουν ότι όταν είσαι 75 ετών δεν υπάρχει ένας ακόμη συναρπαστικός σταθμός, επειδή οι περισσότεροι έχουν αποσυρθεί, αλλά εγώ εδώ είμαι».

Ο διάσημος ηθοποιός υποδύεται τον Λουκ Μπράνερ, έναν βετεράνο πράκτορα της CIA. Ο Λουκ ετοιμάζεται να εγκαταλείψει τη ζωή του κατασκόπου και να αποσυρθεί από την υπηρεσία.

Ωστόσο, με μία τελευταία αποστολή να προκύπτει, γυρνάει ξανά στην ενεργό δράση, με σκοπό τη διάσωση ενός άλλου πράκτορα. Αρχίζοντας την αποστολή, ωστόσο, ανακαλύπτει πως ο πράκτορας, τον οποίο κλήθηκε να σώσει, είναι η ίδια του η κόρη.

Πατέρας και κόρη βρίσκονται μπροστά σε μία σειρά από κωμικές αποκαλύψεις, καθώς κανείς δεν γνώριζε για την επαγγελματική ταυτότητα του άλλου, λόγω της φύσης του επαγγέλματος. Ξαφνικά, η δουλειά και των δύο γίνεται μία οικογενειακή υπόθεση, με τα κωμικά μπερδέματα να μην σταματούν να εμφανίζονται…

Το «Fubar» είναι μία σειρά οκτώ επεισοδίων, με την υπογραφή του Νικ Σαντόρα, συγγραφέα της πολύ επιτυχημένης σειράς, «Sopranos». Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει, μάλιστα, ο τρόπος με τον οποίο προέκυψε η ιδέα της σειράς, καθώς ήρθε στον Σαντόρα, κυριολεκτικά, σαν όνειρο.

Την κόρη του Λουκ, Έμμα Μπράνερ, υποδύεται η Μόνικα Μπαρμπάρο, την οποία έχουμε δει επίσης, μεταξύ άλλων, στο, πολύ πρόσφατο, Top Gun: Maverick, στο «The Good Cop» και στο «The Cathedral».

Τη διεύθυνση παραγωγής υπογράφουν επίσης οι Άνταμ Χιγκς, Σκοτ Σάλιβαν, Χόλι Ντέιλ και Μπιλ Μποστ, καθώς και οι Ντέιβιντ Έλισον και Ντάνα Γκόλντμπεργκ από τη Skydance.

Στο πλάι του Άρνι ερμηνεύουν, επίσης, οι ηθοποιοί Γκάμπριελ Λούνα, Φόρτσουν Φέιμστερ, Τράβις Βαν Γουίνκλ, Φαμπιάνα Ουντένιο, Μπάρμπαρα Ιβ Χάρις, Απαρνά Μπριέλ, Άντι Μπάκλεϊ, Τζέι Μπέρουσελ κ.ά.


Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης