Τη δημιουργία σχολής Αστυφυλάκων στην Καστοριά ανακοίνωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Τη δημιουργία σχολής Αστυφυλάκων στην πόλη της Καστοριάς ανακοίνωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, το πρωί της Παρασκευής 5 Ιουλίου 2024, από το Αστυνομικό Μέγαρο της πόλης. Τον υπουργό υποδέχθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Καστοριάς, ο Γενικός Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Μπουλούμπασης Χρήστος, συνοδευόμενος από τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας Ταξίαρχο, κ. Κωνσταντίνο Σπανούδη.

Στην συνέχεια συζήτησε αρχικά με τους Αξιωματικούς όλων των Διευθύνσεων Αστυνομίας Δυτικής Μακεδονίας και ακολούθησε υπηρεσιακή σύσκεψη με πολιτικούς φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Εκεί ο κ. Χρυσοχοΐδης με χαρά δήλωσε στους παρευρισκόμενους και στα ΜΜΕ, την δημιουργία σχολής Αστυφυλάκων στο παλιό κτίριο της ΕΔΗΚΑ (πρώην εκθετήριο – δημοπρατήριο γούνας) και δήλωσε χαρακτηριστικά: « … είμαι σήμερα εδώ για να σας αναγγείλω ότι έχει αποφασίσει ο πρωθυπουργός και στη συνέχεια εγώ ως αρμόδιος υπουργός, να ιδρύσουμε στην Καστοριά, μια Σχολή Αστυφυλάκων η οποία θα στεγαστεί στο παλιό κέντρο γούνας».

Επιπροσθέτως, ο κ. Χρυσοχοΐδης ανέφερε πως είναι βεβαίως πως η λειτουργία της σχολής στην Καστοριά, πρόκειται να ενισχύσει την οικονομική και κοινωνική ζωή της πόλης.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης