Τη Δευτέρα η ΝΔ θα είναι κυβέρνηση είπε ο Σαμαράς

Να συσπειρώσει την εκλογική βάση της ΝΔ επιχείρησε ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στο γήπεδο του «TAE KΒΟΝ ΝΤΟ» στο Παλαιό Φάληρο. Ο Αντώνης Σαμαράς δύο ημέρες πριν τις κρίσιμες εκλογές για τη χώρα έστειλε προσκλητήριο ενόητητας και επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ θέτοντας το δίλημμα για το ποιος είναι καταλληλότερος να διαχειριστεί την επόμενη ημέρα.: «Να απαντήσει ο λαός : Ποιον θέλει καπετάνιο για τη δύσκολη ώρα στο τιμόνι ;» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

«Κάνω σήμερα προσκλητήριο αγώνα και ενότητας σε όλους εκείνους που θα κρίνουν το μέλλον του τόπου, μαζί ασφαλίζουμε την ευρωπαϊκή μας πορεία και περνάμε από το σήμερα στο αύριο, είμαστε οι περισσότεροι και θα νικήσουμε» είπε ο πρωθυπουργός.

Ισχυρίστηκε ότι διακυβεύεται η ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας αλλά και ότι «το ατύχημα Τσίπρα δεν θα συμβεί». Τέλος, ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι την Κυριακή 25 Ιανουαρίου η ΝΔ θα είναι αυτή που θα κερδίσει τις εκλογές, «τη Δευτέρα θα είναι κυβέρνηση η ΝΔ» είπε χαρακτηριστικά, ενώ παρουσίασε το σχέδιο και τις θέσεις του κόμματος του για την ανάπτυξη και τις φοροελαφρύνσεις.

Ο Αντώνης Σαμαράς αναφερόμενος στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης το κατηγόρησε ότι έσυρε τη χώρα σε εκλογές χωρίς να το θέλει ο ελληνικός λαός και επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα προσωπικά. Ο κ. Σαμαράς χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα ως ατύχημα που υπονομεύει την χώρα και το μέλλον της. 

«Έσυραν τη χώρα σε εκλογές που δεν ήθελε ο ελληνικός λαός. Την Κυριακή ο λαός θα τους απαντήσει για αυτή την «απαράδεκτη» κίνηση» είπε και πρόσθεσε «Ξαναέφεραν την οικονομική και πολίτικη αβεβαιότητα. Το ατύχημα Τσίπρα δεν θα συμβεί. Δεν θα τους κάνουμε το χατίρι. Δεν θα επιτρέψουμε να συμβεί. Υπονομεύει τη χώρα και το μέλλον της» κατέληξε. 

Ο κ. Σαμαράς επανέλαβε ότι έρχεται η ανάπτυξη και πως η οικονομία άρχισε να παίρνει μπροστά, καταφέρθηκε εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως τη ώρα που όλα αυτά είναι σε εξέλιξη ο ΣΥΡΙΖΑ «τα τίναξε όλα στον αέρα οδηγώντας τη χώρα σε εκλογές».

Ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε πως «Έρχονται τα καλύτερα αλλά έρχονται και τα χειρότερα» και πρόσθεσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ με την πολιτική του θα μεταστρέψει την Ευρώπη εναντίον της χώρας μας. «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αλλάξει την Ευρώπη όπως μας λένε» αλλά αντιθέτως ότι «θα μεταστρέψει όλη την Ευρώπη εναντίον της Ελλάδας. Για αυτό την Κυριακή πάμε όλοι στις κάλπες» σημείωσε. 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης