Σχέδιο πρώτο : Βουτάμε τα χρήματα των νοικοκυριών με υπερφορολόγηση. Σχέδιο δεύτερο : Αφού τα πάρουμε μειώνουμε τους φόρους για να έρθει η... ανάπτυξη

Τελικά υπάρχει σχέδιο. Οι της κυβέρνησης Σαμαρά (όχι παραπάνω από 5-6 άνθρωποι), γνωρίζους άριστα τι κάνουν. Το σχέδιο είναι απλό : Επιχειρούν να πάρουν από τις ελληνικές οικογένειες κάθε οικονομία τους, είτε αυτή υπάρχει σε τραπεζικούς λογαριασμούς, είτε στα στρώμματα στα σπίτια τους.

Η κυβέρνηση (των 5-6 ανθρώπων) Σαμαρά θέλει να εισπράξει αυτές τις οικονομίες με απίστευτους φόρους που επιβάλλει προσχηματικά σε ανύπαρκτα εισοδήματα.. Στόχος να υπάρξει πλεόνασμα και να θριαμβολογήσουν ότι όλα πάνε καλά. Στη συνέχεια και αφού η ελληνική οικογένεια ξεμείνει (και) από μετρητά, θα αναγγείλουν "μέτρα ανακούφισης", δηλαδή μείωση αυτών των δυσβάστακτων φόρων, που θα έχουν στο μεταξύ καταληστεύσει τους πολίτες.

Τότε οι της κυβέρνησης Σαμαρά (5-6 άνθρωποι) θα δημιουργήσουν το λεγόμενο αναπτυξιακό πειβάλλον. Δηλαδή, θα μειωθούν και οι εταιρικοί φόροι, θα μειωθούν οι φόροι στην οικογένεια κ.ο.κ.

Ιδού το σχέδιο λοιπόν. Εισπράττουμε από κάθε οικογένεια ει δυνατόν και το τελευταίο ευρώ που έχει μέσω παραπλανητικών φόρων και μετά... ξεκινάμε την ανάπτυξη ακριβώςε αυτούς τους εισπρακτικούς φόρους. (Θα φανούν και κοινωνικά σωστοί)..

Στο μεταξύ η υπερφορολόγηση καταστρέφει κάθε ελπίδα ανάπτυξης. Η Ελλάδα είναι ήδη η χώρα με τους μεγαλύτερους φόρους στην ΕΕ και εντελώς αφιλόξενη για όποιον θα ήθελε να επενδύσει εδώ. Το περιβάλλον είναι αδιανόητα αντιαναπτυξιακό αφού πέραν της έλλειψης κινήτρων οι φόροι, το ενεργειακό κόστος, η γραφειοκρατία κ.α.  είναι πέραν κάθε λογικής

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης