Σκιώδη κυβέρνηση θέλει να φτιάξει ο κ. Βενιζέλος

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ε. Βενιζέλος θυμήθηκε ότι στο κόμμα του... υπάρχουν κι άλλοι! Με την επιστολή του, που αποτελεί έναν πρώτο απολογισμό και με την οποία ορίζονται τα επόμενα βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν, ο κ. Βενιζέλος ζητεί την κινητοποίηση των βουλευτών - δηλαδή της ΚΟ - σε τρία πεδία: Την καλύτερη παρακολούθηση του κυβερνητικού έργου, την ενεργοποίηση των ομάδων πολιτικού συντονισμού ανά υπουργείο, καθώς και την ουσιαστική συμβολή της ΚΟ στην περαιτέρω εξειδίκευση του Εθνικού Σχεδίου Ανασυγκρότησης που παρουσίασε προεκλογικά.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τονίζει ότι «οι ευθύνες, αλλά και οι ευκαιρίες ανάληψης πολιτικών πρωτοβουλιών που έχει κάθε βουλευτής μας είναι πολύ μεγάλες» και τους ζητάει να τις αξιοποιήσουν στο έπακρο, καθώς, όπως συνεχίζει, στο ερώτημα τι νέο, συγκεκριμένο και υπεύθυνο έχει να πει το ΠΑΣΟΚ για την ανάπτυξη, την κοινωνική συνοχή, την εθνική ανασυγκρότηση, «η απάντηση εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό από τις δικές σας πρωτοβουλίεςς».

«Το ΠΑΣΟΚ είμαστε όλοι εμείς και όλα τα στελέχη και μέλη του. Από τη συλλογική μας δουλειά και σκέψη θα προκύψει η νέα αξιόπιστη πολιτική και προγραμματική φυσιογνωμία της παράταξης» σημειώνει ο κ. Βενιζέλος.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης