Ρουπακιώτης: Όχι στην κατάργηση δικαστικών αποφάσεων

Εκ των υστέρων κατάργηση δικαστικών αποφάσεων... Πολιτικά αυτό είναι φασισμός. Να γιατί ο κ. Ρουπακιώτης κερδίζει σε φήμη με την αντίθεσή του να υπογράψει διάταξη με την οποία καταργούνται δικαστικές αποφάσεις ασφαλιστικών μέτρων που έχουν κερδίσει συμβασιούχοι του δημοσίου. Η στάση του μάλιστα απέδωσε. Δεν θα υπάρξει διάταξη που όμως θα επανέλθει με άλλη διατύπωση.

"Δεν κάνω βήμα πίσω" δήλωσε εμμέσως πλην σαφώς, από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης, με αφορμή επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Βούτση για όσα συνέβησαν στη Μανωλάδα.

Νωρίτερα, ο κ. Βούτσης είχε συγχαρεί τον κ. Ρουπακιώτη για τη στάση του σε ό,τι αφορά τη διάταξη, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Θέλω να σας συγχαρώ για τη σθεναρή σας αντίσταση απέναντι στα σχέδια για απαγόρευση και των ελάχιστων μέτρων δικαστικής προστασίας για την εργασία".

«Ο υπουργός Δικαιοσύνης δεν αποφεύγει να αναφερθεί στην πραγματικότητα, δεν υποκρίνεται και δεν καλύπτεται πίσω από μια νοσηρή παρελθοντολογία, γιατί πιστεύει στην Ελλάδα της Δημοκρατίας και της υπεράσπισης των δικαιωμάτων».

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης