Ο πρωθυπουργός μιλά καλά ελληνικά αλλά ποιος τον ακούει; (περί πρόωρων εκλογών)

Έχω πλέον συνειδητοποιήσει ότι στην Ελλάδα είναι αδύνατον να συνεννοηθούμε ακόμα και στα... ελληνικά. Βγαίνει ο πρωθυπουργός σε συνέντευξη και κατά τις συνήθειες της δημοσιογραφίας του τίποτα, τον ρωτούν για 1.653η φορά αν θα κάνει πρόωρες εκλογές. Απαντά για 1.653η φορά ότι εκλογές θα γίνουν ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ.

Όπως έχω εξηγήσει σε προηγούμενα κείμενα μου, εκλογές θα γίνουν υποχρεωτικά την Άνοιξη, επειδή θα είναι ΔΙΠΛΕΣ λόγω απλής αναλογικής και δεν μπορούν να γίνουν Ιούλιο - Αύγουστο με όλη την Ελλάδα είτε να κάνει διακοπές, είτε να εργάζεται στον Τουρισμό.

Παρά το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός ρητά και συνεχώς δηλώνει ως χρόνο εκλογών την Άνοιξη, διάφοροι υπουργοί του μιλούν δημόσια "για εκλογές στο τέλος της 4ετίας", δηλαδή τον Ιούλιο. Δεν τον ακούν; Δεν μιλάει καλά ελληνικά; Λέει ψέματα; Άντε να συνεννοηθείς μαζί τους.

Στα ΜΜΕ τώρα είδαν ότι ο πρωθυπουργός άφησε λέει παράθυρο για πρόωρες εκλογές διότι όταν τον ρώτησαν αν πρέπει να γίνονται πρόωρες εκλογές όταν υπάρχουν αιτίες γι αυτό απάντησε θετικά! Τι έπρεπε να απαντήσει δηλαδή όταν το ίδιο το Σύνταγμα προβλέπει κάτι τέτοιο; 

Ακόμα και σοβαρά ΜΜΕ άρχισαν να αναλύουν τις λέξεις που χρησιμοποίησε, διάφοροι βγήκαν να πουν και ημερομηνίες, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ του ζήτησε να ορίσει από τώρα... ημέρα και ώρα μέσα στον Σεπτέμβριο! Μάλιστα ο ΣΥΡΙΖΑ άρχισε να τον κατηγορεί ότι παραδέχεται πλέον ότι θα κάνει πρόωρες εκλογές, διότι έχει καταλάβει ότι καταστρέφει τη χώρα και θέλει να αποδράσει. 

Όλα αυτά που σας περιγράφω, αναλύσεις, ημερομηνίες, καταγγελίες κατά του πρωθυπουργού και άλλα συναφή διατυπώνονται από το πρωί μέχρι το άλλο πρωί, αν και ο κ. Μητσοτάκης ξεκάθαρα και στην ελληνική γλώσσα, την επίσημη γλώσσα τους ελληνικού κράτους, δήλωσε και πάλι (για 1.653η φορά), ότι εκλογές θα γίνουν την Άνοιξη. Αποτέλεσμα; Στο τέλος λες, δεν μπορεί, πάμε για εκλογές. Αφού το λένε όλοι;

To χάλι στην πολιτική και τη δημοσιογραφία έχει πιάσει πάτο να ξέρετε. Όταν ξεκάθαρες δηλώσεις του πρώτου πολίτη της χώρας αντιστρέφονται ή γίνονται χλεύη, καταλαβαίνει κανείς ότι η παρακμή είναι εδώ.

                                     ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης