Ράμφος: Τα πολλά και συνεχή ψέματα κατέστρεψαν την προσωπικότητα του Τσίπρα

Ο Αλέξης Τσίπρας έχει παγιδευτεί στα ίδια του τα ψέματα, δηλώνει ο κ. Ράμφος και αναφέρει ως ένα από τα πολλά παραδείγματα - το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα όπως είπε - την στιχομυθία με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη στο πρόσφατο ντιμπέιτ για το «θα τους τελειώσουμε», που αρνήθηκε πως το είπε.

Όλοι ξέραμε ότι το είπε και αυτός χωρίς ντροπή έλεγε δεν το είπα! Θα μπορούσε απλά να πει ότι εντάξει εν τη ρύμη του προεκλογικού λόγου λέγονται και κάποιες υπερβολές. Προτίμησε το ψέμα ως συνήθως.

Ο κ. Ράμφος μίλησε για την ανάγκη του να είσαι κάτι άλλο, και δια του άλλου να είσαι εσύ είναι τρομερό πρόβλημα για την πολιτική διότι οδηγείς σε συνεχή αδιέξοδα και αποτυχίες πράγμα το οποίο συνέβη και στους 7 μήνες που ήταν πρωθυπουργός.

Ο κ. Ράμφος έδωσε και μια εξήγηση για τα συνεχή ψέματα Τσίπρα: "θέλει ας πούμε να κοροϊδέψει, επειδή βρίσκει εαυτό στο ψέμα, επειδή είναι η μόνη πραγματικότητα, διότι η υπόλοιπή πραγματικότητα έρχεται εναντίον του, αποτελεί δηλαδή κατά τη γνώμη μου ένα ζωτικό στοιχείο συγκροτήσεως εαυτού". 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης