Παρακμιακές αντιπαραθέσεις στην Βουλή - Διαδηλώσεις χωρίς ελπίδα απ΄έξω

Μέσα στην Βουλή, ο πολιτικός διάλογος είναι οριστικά παρελθόν. Οι συγκρύσεις βουλευτών αφορούσαν όχι τα δεινά των πολιτών αλλά τρικ για τηλεοπτική αξιοποίηση. Ο κ. Χαϊκάλης στο μικρόφωνο με ένα κασετοφωνάκι με παλαιά ομιλία Σαμαρα. Προσβλητικοί χαρακτηρισμοί με θέμα την... Σμύρνη. Ευχές Παναγούλη σε όσους ψήφισαν το μνημόνιο - 3 να μην πάθουν ότι και ο αμερικάνος πρέσβυς στην Λιβύη...

Έξω από την Βουλή μικρές συγκεντρώσεις που μοιάζει να έχουν χάσει το νόημά τους. Τα μέτρα ψηφίζονται, οι κινητοποιήσεις δεν πτοούν τους πολιτικούς. 

Η συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ οργανώθηκε στο Σύνταγμα, στην οποία, όπως έγινε γνωστό, συμμετείχαν 3-4.000 άτομα.

Το ΠΑΜΕ διοργάνωσε ξεχωριστή συγκέντρωση στην Ομόνοια και λίγο πριν από τις πέντε, οι συμμετέχοντες, περίπου οκτώ χιλιάδες άτομα κατά την εκτίμηση της αστυνομίας, έκαναν πορεία προς τη Βουλή.

Της συγκέντρωσης στην Ομόνοια προηγήθηκαν προσυγκεντρώσεις των εργαζόμενων και συνδικάτων στις πλατείες Κάνιγγος, Βάθης, Καραϊσκάκη και Κοτζιά και στα Χαυτεία.

Οι διαδηλωτές που πήραν μέρος στην εκδήλωση του ΠΑΜΕ αποχώρησαν από το Σύνταγμα όταν η πορεία τους έφτασε στη Βουλή, κατευθύνθηκαν και πάλι στην πλατεία της Ομόνοιας.

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης