Παπαρήγα: Και να μας διέγραφαν τα χρέη, πάλι η Ελλάδα θα ήταν σε βαθιά κρίση

"Ακόμα κι αν μας διέγραφαν όλο το χρέος η χώρα θα ήταν σε κρίση. Ποιοι την κυβερνούν και με ποια πολιτική; Η Ελλάδα δεν έχει μόνο οικονομικό πρόβλημα". Αυτό δηλώνει η κυρία Αλέκα Παπαρήγα και εξηγεί:

"Λέει σήμερα επί παραδείγματι και ο Καμμένος για μονομερή διαγραφή του χρέους. Λέει και ο ΣΥΡΙΖΑ ότι το μεγαλύτερο μέρος δεν το πληρώνουμε. Οπότε να η λύση. Σκέφτεται κάποιος, εκλογές, βγαίνει μια νέα κυβέρνηση και όλα εντάξει. Επαρκεί όμως η μονομερής, υπάρχει μονομερής διαγραφή του χρέους; Μα σήμερα θέλουν να διαγράψουν άλλο 30% του χρέους. Δεν το έχουν ανακοινώσει επίσημα γιατί δεν έχουν καταλήξει στον τρόπο, όμως το Eurogroup έχει συμφωνήσει σε αυτό.

Εμείς λέμε ότι δεν το δεχόμαστε το χρέος, δεν το δημιούργησε ο λαός αλλά τα μονοπώλια και η ενσωμάτωση της χώρας στην ΕΕ. Το ζήτημα όμως είναι ποια εξουσία, ποια οικονομία. Ο Σαμαράς δεν λέει που θα πάνε τα 31 δισ. Και η νέα δόση όταν δοθεί θα πάει κυρίως στις τράπεζες και στα μονοπώλια. Η δίχρονη επιμήκυνση θα φέρει νέα μέτρα σε βάρος του λαού».

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης