Παπαρήγα: Αν ήθελε να συγκρουστεί ο ΣΥΡΙΖΑ, θα έπρεπε να έχει το λαϊκό κίνημα στη τσίτα

Επίθεση στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε χθες από το Ηράκλειο η επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΚΕ και πρώην γγ της ΚΕ του κόμματος, Αλέκα Παπαρήγα, κατά τη διάρκεια της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης του ΚΚΕ στο κινηματοθέατρο «Αστόρια».

Η κ. Παπαρήγα μετά την επίθεση της ανέφερε ότι η «πείρα του ΚΚΕ είναι πολύ μεγάλη και αξεπέραστη στις συνθήκες του καπιταλισμού».

Παράλληλα μίλησε για σταθερή πείρα του ΚΚΕ και για στυλοβάτη που βοηθούσε, όπως είπε, να απελευθερωθεί η Α και η Β δυναμική του κινήματος και αυτός, όπως συνέχισε, είναι ο αναντικατάστατος ρόλος του ΚΚΕ.

«Έχουμε λοιπόν πείρα που μπορεί και στις χειρότερες συνθήκες να αντισταθεί» πρόσθεσε η επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΚΕ.

Ακολούθησε σφοδρή επίθεση προς τον ΣΥΡΙΖΑ και είπε ότι «αν ήθελε να συγκρουσθεί έπρεπε να έχει το λαϊκό κίνημα στην τσίτα».

Η πρώην γενική γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ αφού επανέλαβε ότι «είμαστε σταθεροί στις θέσεις μας» είπε πως «παραμένουμε υπέρ της αποδέσμευσης από την Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ».

Η κ. Παπαρήγα εξαπολύοντας την επίθεση της κατά της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές ενώ για την κόντρα που έχουν, ανέφερε πως «την σερβίρουν καθημερινά».

Ακολούθως και αφού αναφέρθηκε στις εκλογές υπογράμμισε ότι η κάλπη μπορεί να δώσει ένα καλύτερο αποτέλεσμα και κάλεσε όλους και όλες να δώσουν δυναμικό αγώνα ώστε να ενισχυθεί και να ισχυροποιηθεί το ΚΚΕ.

Η πρώην γενική γραμματέας του ΚΚΕ και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, αφού ανέπτυξε τις θέσεις του κόμματος παρουσίασε τους υποψηφίους του ΚΚΕ.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης